2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
قطعا دیگه 14 روز زمان لازم نداری ولی حالا چه قدر کمتر میشه رو نمیدونم  یه نکته دیگه مقدار بتا ...

ممنونم قشنگم  

من امشب که 18 ام انتقالم هست خیییییلی کم لک دیدم بازم ولی از طرفی هم حالت تهوع امونم رو بریده،نمیدونم بالاخره میشه یا نمیشه...

دي اف اي   تو ازمايش هاي كه گذاشتم، نيست؟ چيزي به اسم dfi تو ازمايشات نديدم

همین ازمایشی که فرستادی اولیش دی اف ای هست که زده 16...شما گفتید با ابن سینا متفاوته ...میخاستم بدونم ابن سینا چند بوده

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زینبی جون جواب ازمایشم اومد دوازفاکتوراش پایین ترازرنج نرماله ولی دکتردارونداد

عزیزم آنتی ترومبین 3 پایین هست یعنی مستعد تشکیل لخته خون هستی ولی نوشته بهتره دوباره تکرار بشه 

متخصص غدد هم برو واسه تیروئید، لووتیروکسین لازم داری برای بارداری 

دي اف اي   تو ازمايش هاي كه گذاشتم، نيست؟ چيزي به اسم dfi تو ازمايشات نديدم

الان دیدم دی اف ای ابن سینا 10 و شهرستان 16

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
زینب جون من چندماه دیگه انتقال دارم حدودا پنج شش ماه دیگه به نظرتون متوفورمین  بخورم از حالا ؟؟ ...

عزیزم با یه متخصص غدد مشورت کن، اصلا سر خود نرو سراغ دارو

یا یه متخصص زنان دیگه 

آنا از دکتر خودت بپرس ترجیحا، هر جور شده تلفنی میشه پیداش کرد

همین ازمایشی که فرستادی اولیش دی اف ای هست که زده 16...شما گفتید با ابن سینا متفاوته ...میخاستم بدون ...

ابن سينا ١٠ بوده

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

سلام بچه ها من پریشبا گریه میکردم یهو اتفاقی تو نت با نماز استغفار آیت الله شاه آبادی برای بچه دار شدن آشنا شدم ،من میخوام چهل روز بخونم ان شاالله ، گفتم به دوستامم تو این گروه بگم ،الهی که هممون حاجت روا بشیم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خداروشکر .خدا حفظش کنه برات محکم بچسبه به دلت

ممنون گلم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
دعا کن برام تو رو خدا میگم جونم ،اسید معدم ایقدر بالا زده که نمیتونم بخوابم چه دارویی مجازم بخورم؟

عزیزم دیگه مامان شدی خیلی سمت دارو نباید بری، نون خشک مثل نون تست ویتانا مثلا کنار دستت باشه بخور

نوشابه و دلستر ممنوع

پرتقال فعلا کم بخور یا نخور، سبزیجات خام هم اذیتت میکنه، خیلی سمتشون نرو

غذاهای آبکی مثل سوپ برات خوب نیست، غذاهات رو خشک بخور

اینا رو انجام بده اگر بهتر نشدی از دکترت کمک بگیر