2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
آن شالله ک مثبتی  من سه روزه. انتقال دادم امین ک مثبت باشی  روز نهم هستم با دو تا بی بی م ...

من روز پنجمم بیبی نزنم؟ 😂

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خیلی خیلی زود رو دست من زدی دیگه😂😂😂

😂😂😂😂اخه هیچ حسی ندارم😕 کمرم یه کم اونم واسه زیاد خوابیدن

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
آن شالله برات گرفته باش محکم به رحمت چسبیده باشه تند تند رشد کنه 

ممنون گلم همچنین برای تو

😂😂😂😂اخه هیچ حسی ندارم😕 کمرم یه کم اونم واسه زیاد خوابیدن

علایم حس الکی 

من چهار بار انتقال دادم با علایم بی علایم اصلا ربطی به علائم نداره همش دور از جون شما منفی شدم

لیاقت مادرشدن حتما ندارم  

آن شالله مثبتی دلت فکر نباش 

جنینت چند روزه هست 

اولین انتقالت؟

خداکنه اینبار تخمک های خوبی داشته باشم که حداقل ضعف اسپرم رو یکم پوشش بده و جنین خوبی برام تشکیل بشه ...

ببخشید حتما قبلا گفتی اما پانکچرت کیه عزیزم؟ فریز انتقال میدی یا فرش؟ من شوهرم دکتر شده!! هرروز میره گونال هارو نگاه میکنه میگه نسبت به ذخیره ات زیاده! یه وقت هایپر نشی!! دیگه دیروز گفتم دکتر تجویز کرده حتما خودش یه چی میدونه دیگه      

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
علایم حس الکی  من چهار بار انتقال دادم با علایم بی علایم اصلا ربطی به علائم نداره همش دور از ج ...

این چه حرفیه  حتما خدا حکمتش نبوده برات گلم ایندفعه حتما میشه  .  منم اولین بارمه         جنی نام سه روزه بودن  گرید  ای بی    ۱۰  و ۸   هر کدوم دوتا    یعنی چهارتا برام گذاشته    برای شما گرید چند بود 

کاش حداقل بدونستم.  چرا چه کاری کنم خدا جوابم بده

سه با بارداری خارج از رحم. چقدر دردسر ناراحتی  درد کشیدم   تو شهر غریب آخرش لوله هام از دست دادم 

بخدا چهاربار بارداری طبیعی فرت فرت میشدم ب تا لوله ها ازدست دادم. دکترهاگفتن بهتر لوله نداری ای ویاف برات راحت راحت الان  چهاربار کاشتم هیچ 

۱۲سال دنبال  دکتر دوا درمون 

خدایا شکرت میکنم شکرت حتما حکمتی ک من نمی دونم شکرت