2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046118 بازدید | 684499 پست

@زینبی_بابا    

ببخشید میدونم قبلاً گفتین ولی پستها زیاده نتونستم پیداش کنم.

شما شرایطتون چی بود که سرکلاژ شدین؟ چه هفته‌ایی؟

من نگران طول سرویکسم هستم، از ۳۹ توی هفته ۱۱ شده بود ۳۲ توی هفته ۱۶. دکترم آمپول پرولوتون ۲۵۰ شروع کرد برام هفته‌ایی یکی. حالا هفته دیگه توی آنومالی قراره بررسی بشه باز.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

چه خوب، نه ان شاالله پریود بشم وارد سیکل میشم، یه بارم که سیکلم کنسل شده، اما به من گفتن جنینارو. چند روز قبل از انتقال تعیین جنسیت میکنن، منم دل تو دلم نیست کی اون موقع برسه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب، نه ان شاالله پریود بشم وارد سیکل میشم، یه بارم که سیکلم کنسل شده، اما به من گفتن جنینارو. چن ...

بسلامتی عزیزم نه من ۱۸ تا جنین داشنم که ۱۰ تاشو فقط تعیین جنسیت کردم ۸تای دیگه فریزن که از اون ۱۰ تا ۳تاش جنس مورد نظر شد

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بازم خدارو شکر، 3 تا با جنسیت داخواهتون هست، من 12تا جنین که گفتن ما 11 تاش تعیین جنسیت میکنیم، یه 500 هزینه اضافه دادم گفتم ریسک نکنم هر 12 تا برام. تعیین جنسیت کنن

بازم خدارو شکر، 3 تا با جنسیت داخواهتون هست، من 12تا جنین که گفتن ما 11 تاش تعیین جنسیت میکنیم، یه 5 ...

ایشالا همون جنس دلخواهت میشه کی باید پ ی بشین؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
زینب جون من توی اداره روی صندلی میشینم ببخشید دستگاه تناسلیم درد میگیره (قسمت بیرونیش )انگار کوبیده ...

شما ۱۸ انتقال داشتی؟آخه منم روز ۱۲ هستم.بلاست بود یا ۳ روزه؟

خدایا شکرت  
بسلامتی عزیزم نه من ۱۸ تا جنین داشنم که ۱۰ تاشو فقط تعیین جنسیت کردم ۸تای دیگه فریزن که از اون ۱۰ تا ...

سلام میشه بگین چیز خاصی خوردین که 18 تا جنین شد من کلا هفت تا تخمک داشتم که فقط سه تاش توش تخم داشت اونم جنسیت دلخواه نشد و انتقال ندادم شاید بخاطر سنمم باشه   

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه
آمپول آنوکسا رو از هفته چندم و چجوی باید قطع شه قبل زایمان؟🌷🌷🌷🌷🌷

عزیزم.من.انوکسا رو همون 8هفته بخاطر.خونریزی کلا قطع کردن برام..البته مشکل انعقادی نداشتم ب همه میدادنِ

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ببخشید دستمالمو که عوض کردم یه لکه قهوه ای روشن ریز چند میلی متری دیدم باز.حالا چیکار کنم؟

دوستم شما روز 12 انتقال جنین بلاست هستی؟ نمیخوای آزمایش بدی یا تست بزنی؟ 😍😍

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
شادن جون سلام. خوبی؟کی میری برای انتقال؟

سلام عزیزممم😍😍😍 خوبم ممنون، خوبی شما؟

راستش هنوز روزش مشخص نشده امروزم نوبت دارم ببینم چی میگه حداقل یه ده روز دیگه میشه فکر کنم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...