2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا برا من یه هفته نوشتن.

محل کارتون یک هفته استعلاجی قبول کردن ؟؟؟ آخه رویان که برای من حتی حاضر نشدن یک روز هم استعلاجی بنویسن به هرکدومشون هم گفتم با لحن مسخره کردن جواب میدادن که نه برو سرکار به ارباب رجوعهاتون برس

محل کارتون یک هفته استعلاجی قبول کردن ؟؟؟ آخه رویان که برای من حتی حاضر نشدن یک روز هم استعلاجی بنوی ...

من گفتم کارم سنگینه.یه هفته نوشتن.همکارم میگفت دو هفته مینویسن.گفتم والا همینم نمینوشتن.من اصرار کردم.

خدایا شکرت  
عزیزم واسه شما چندتا جنین رو گذاشتن که بلاست بشه ؟ 

۸تا

۲۰تا جنین داشتم شد ۱۲ تا

البته از اون بسته ای که ۵ تایی بسته بودن یکی بلاست شد اگ دوتا میشد دیگه بسته جدید باز نمیکرد ولی خوب اون بسته ۵ تایی بهم همون زمان بسته کردن گفت کیفیتاشون پایینه همه رو یه بسته کردن بعدش که دیدن ۱دونه شده یه بسته ۳ تایی کیفیت آ و ب هم باز کردن ک دوتا بلاست میشه 

گفت باید اون ۵ تاییه رو اول انجام میدادیم چون کیفیتاشون پایین بود همینکه یه بلاست داد خیلی خوبه 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
من گفتم کارم سنگینه.یه هفته نوشتن.همکارم میگفت دو هفته مینویسن.گفتم والا همینم نمینوشتن.من اصرار کرد ...

دکتر منم مینویسه همونجا تو بیمارستان گفت بنویسم گفتم نه خانه دارم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
آره گلم نشستن هم جزء استراحته اگر خون ریزی نداری و فقط لک هست حتما چرخ بزن تو خونه

زینب جون من توی اداره روی صندلی میشینم ببخشید دستگاه تناسلیم درد میگیره (قسمت بیرونیش )انگار کوبیده میشه...شما میدونی چرا؟؟(روز 12 انتقالم) متاسفانه نمازخونه هم تا اذان قفله که وسط روز برم دراز بکشم ولی یه وقتهایی با حالت لم داداه روی صندلی میشینم.

شما میدونید بجای اوبوست چه مکمل دیگه ای میشه استفاده کرد که همون تاثیرو داشته باشه؟

دکتر به من اووژن داد اونم خوبه قیمتش بهتره 😁😁😁

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

ممنونم عزیزم بررسی میکنم ببینم کاراییش چیه،،  اووژن راحت پیدا میشه یا اونم نایابه؟

من هفته پیش تهران توی یکی دوتا داروخانه دیدم اووژن رو داشتن. شما تهرانین؟

میپرسم برای اینکه من ۴۱ دارم که دیگه استفاده نمیکنم، تاریخش هم تا ۲۰۲۱/۰۶ هست، اگر بخوایین میتونم براتون بفرستم، هفته دیگه البته...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...