2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
بله، بلاست بودن. منم سه تا جنین آخرم بود.

عزیزم شما ۳ تا جنین ۳ روزه داشتی هر ۳ تا رو گذاشتن بلاست شد؟حتی اون گرید بی هم بلاست شد؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید لکه بینیت به خاطر ال دی هست.حتما دکترت رو درجریان بزار.ودوتا قرص خوردن سرخود ضرر داره .چون اگه ...

بدتر هم شدم  

میشه برای سلامتی نی نیم و سالم و ب موقع ب دنیا اومدنش صلوات بفرستین 
عزیزم ممنون از پاسخ کاملت امیدوارم هر چه زودتر جواب مثبتت رو اعلام کنی فقط یه موضوع اون که تو لوله ...

باید لوله ها باز و نرمال باشه قبل زیفت لاپارا باید شی

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
عزیزم شما ۳ تا جنین ۳ روزه داشتی هر ۳ تا رو گذاشتن بلاست شد؟حتی اون گرید بی هم بلاست شد؟

۴ تا جنین ۳ روزه بودن، ۳ تاشون بلاست شدن. بله، b هم بلاست شده بود.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
۴ تا جنین ۳ روزه بودن، ۳ تاشون بلاست شدن. بله، b هم بلاست شده بود.

یه چیزی جنینی که بلاست هست و فریز می کنن برای انتقال همون روز از فریز درمیاد و انتقال میدن؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام🙋‍♀️.از سه شنبه که بتام افت کرد شد ۲۴ داروهامو قطع کردم هنوز پ نیومده.فقط یه لک خیلی کوچیک دیدم ...

سلام گلم، واقعا حس بدیه، ایشالا سیکل بعدی بسلامتی و دل خوش مامان میشی، من دقیقا سه روز بعد از قط پریود شدم، با درد شدیدی، الانم سه روز گذشته. 

عزیزم انشاءالله خدا زودی دلتو شاد کنه و دوقلو باردار بشی و سرت گرم جوجه هات بشه ..برات آیت الکرسی خو ...

قربونت برم عزیزم خداازدهنت بشنوه ،من به همون یدونه هم راضییم واسم فرقی هم نمیکنه پسریادختر فقط دوس دارم تا عید عیدیمو از خدابگیرم ،مرسی که جواب پیاممو دادی عزیزم خیلی خوشحالم کردی قربون دل صافت بشم😘

خدا از زبونت بشنوه برا ما هم پیش بیاد😞اینقد دوران پر از غم و استرسه هرچی میری جلوتر میبینی بدتر میش ...

عزیزم توکل بخدا..ناامیدنشو.هیچوقت..منم ی روزایی فک.مییکردم هرگز بچه ای تو.تقدیرم نیست ولی لطف خدا خیلی بیشتر ازغم وغصه ماهست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرسی عشق من نفسی جون لطف داری😍😚انشالله.نفسی یه سوال؟نی نی من دیگه جا نداره تکون بخوره فقط ی گوشه ق ...

اره عزییزم.جاش تنگه دیگه نمتونه بچرخه وتکون بخوره ..پسرمن ی سمت شکمم خودشو قلمبه مییکرد.شکمم ی وَری میشد😁

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خطرناک نیست بعد؟تولوله جایگزینی کنه....رحم که بهتره دعاکنید ماهم مادربشیم ازاین چیزا خلاص بشیم😑

عزیزم اطلاعات بیشتری ندارم..انشاءالله امیدت بخدا باشه🙏

منم تنبلی شدید دارم عزیزم. برای تنبلی شیرینی رو هم حذف کن، ویتامین دی رو حتماً آزمایش بده که اگ ...

والا ازوقتی بخاطر تنبلی باشگاه میرم هم استرسم بیشتر شده هم کیک وشیرینی میخورم ،کلا برنامه زندگیم تغییرکرده ،هرماهیی هم که میرم میگه وضعیتت فرقی نکرده بیشتر اعصابم خورد میشه