2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
عزیز شما نامه ورود به سیکل بهت دادن؟من رفتم کلینیک دکتر رستمی گفتن نامه ورود به سیکل طول می کشه بهت ...

بعد از جواب آزمایش کاریوتایپ، نوبت مشاوره ژنتیک میدن که مشاوره ژنتیک نامه ورود به سیکل میدن و میبری مطب برای شروع سیکلتون، اگه تا بهمن براتون انجام دادن که هیچ، اگه نه میفته برا بعد از عید، تو اسفند معمولا سیکلی را شروع نمیکنن، عجیبه که چرا به شما اینجوری گفتن

ممنون عزيزم انشاالله شما هم با اولين انتقال مامان بشي و بارداري سالم رو تجربه كني

فدای تو دوست مهربونم.انشالله قسمت همه منتظرا

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها زیر دلم سمت چپ درد دارم روز ۵ انتقالم

یکمم درد پریود دارم 

به نظرتون دلیلش چیه؟

تروخدا بگید

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
سلام.  بچه ها من یک بسته فرتیل اید زنونه و یک مردونه دارم،  دو هفته از تاریخشون مونده. به ...

👆👆

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
بله، بلاست بودن. منم سه تا جنین آخرم بود.

سلام. خوبی؟ نی نی تکون میخوره؟ غربالگری دوم رفتی؟ 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام. خوبی؟ نی نی تکون میخوره؟ غربالگری دوم رفتی؟  

سلام. مرسی. شما خوبی؟

من احساس نمیکنم هنوز!

نه، برای ۶ بهمن وقت گرفتم. آزمایش خونش رو دادم البته.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...