2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
شاید پروژسترونت بالاس-ازمایش دادی؟؟منم بخاطر اون انتقالم افتاد دوماه دیگ

نه عزیزم بدون هیچ ازمایشی هیچی.گفتن برا بعد فروردین از سر خودشون باز میکنن ادمو

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
عزيزم منم هايپر نشدم ولي انتقالم دوماه بعد پانكچر شد  چون دكترم گفت بايد تخمدانها و رحم اكتيو ...

شما چندتا تخمک داشتین؟چندتاش جنین شد؟ اخه با ۱۰تا تخمک و حالت خیلی عادی.۳ماه زیاد نیست؟چرا همین ماه اینده انجام نمیدن

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما چندتا تخمک داشتین؟چندتاش جنین شد؟ اخه با ۱۰تا تخمک و حالت خیلی عادی.۳ماه زیاد نیست؟چرا همین ماه ...

من ١٥تا تخمك داشتم ١٢تا جنين شد 

به نظر من عجله نكن ببين دكترت كي رو ميگه 

شايد فروردين سفر كه گفته بعد عيد بيا 

بسپار به خدا 

اينجوري بهترم هست هم حال روحيت بهتره هم اثر داروهاي پانكچر از بدنت رفته اين مدت هم ميتوني پياده روي داشته باشي خودت رو آماده كني واسه انتقال كه انشاالله همون دفعه اول مامان بشي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام میدونم تجربه نشون داده اینجا گاهی جواب آدمو نمیدن ولی بازم ازتون خواهش میکنم اگه میتونین کمکم ک ...

شاید لکه بینیت به خاطر ال دی هست.حتما دکترت رو درجریان بزار.ودوتا قرص خوردن سرخود ضرر داره .چون اگه لکه بینیت به خاطر قرص باشه دوز زیادش بدترت میکنه

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
حتما خیری تو این کار هست منم خیلی خورد تو ذوقم وقتی گفتن دوماه دیگ اما خب چاره چیه 🙂

کی باید انتقال انجام بدی؟

من ١٥تا تخمك داشتم ١٢تا جنين شد  به نظر من عجله نكن ببين دكترت كي رو ميگه  شايد فروردين ...

نمیدونم عزیزم.اعصابم متشنج شده.مشکلات زیادی داشتم.ودارم.خیلی مهم بود اینماه انتقال انجام بشه

نمیدونم عزیزم.اعصابم متشنج شده.مشکلات زیادی داشتم.ودارم.خیلی مهم بود اینماه انتقال انجام بشه

دركت ميكنم منم وقتي دكتر گفت دوماه ديگه همين حس رو داشتم 

ولي چه ميشه كرد انشاالله مامان ميشي همه اين مشكلات رو فراموش ميكني

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دركت ميكنم منم وقتي دكتر گفت دوماه ديگه همين حس رو داشتم  ولي چه ميشه كرد انشاالله مامان ميشي ...

شما انجام دادی؟مثبت شد؟

عزیزم مگه چندبار انتقال میدن اگه با زیفت انتقال دادن حالا با میکرو یعنی چه میشه توضیح بدید لطفا  ...

کلا دوبار انتقال میدن ۲۴ ساعت بعد تخمک کشی جنین زیگوت یعنی فقط سلول تخم و اسپرم لقاح یافته رو با جراحی به لوله هام انتقال دادن و بعد ۵ روز جنین رشد یافته بلاستوسیت رو از راه واژن و دهانه رحم که میکرو هستش انتقال میدن برام درصد موفقیت هرکدوم ۲۵درصد هست که باهم ۵۰ درصد میشه این روش دکتره منه کلا ۴تا جنین داشتم دوتا با زیفت گذاشتن تو لوله هام دوتا هم با میکرو به رحم منتقل میدن

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
ممنون عزیزم.ولی اخه هایپر نشدم.یکی از دوستای نی نی سایتی.با وضعیت مشابه من.به درخواست خودش انتقال بر ...

به دکترت بگو شاید انجام داد عزیزم ولی تا جایی که می دونم این تعداد تخمدان چون در حالت عادی بزرگ‌شده دکتر استراحت میده باز شاید بهش بگی سونو کنه خوب باشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
قربونت بشم مررررسي گلم  دعا كن بتونم دليل رو بفهمم آخه من خيلي خونريزي داشتم يا ميگفتن به خاطر ...

ایشالا می فهمی و بزودی این فکرا تموم میشه

منم خیلی برام سخت بود بچه ها می دونم پریمم نمیومد رو مخم بود ولی گذشت چیکار میشه کرد جز صبر

سلام🙋‍♀️.از سه شنبه که بتام افت کرد شد ۲۴ داروهامو قطع کردم هنوز پ نیومده.فقط یه لک خیلی کوچیک دیدم.دیگه دردای پریودیم هنوز هست تا کی منتظر بمونم پ بیاد این دردا بره.از فردای انتقال دردام بوده تا امروز

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

خانوما کباب دل و قلوه گوسفند مضره برا من که سه روزه انتقال دادم جیگر میدونم مضره نخوردم ولی دل و قلوه رو نمیدونستم خواهش میکنم جواب بدید 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏