2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
منکه هیچی نه لکی نه هیچی فقط چند وقت قبلش کمر درد عین پری داشتم برای چکاب رفتم که دکتر گفت قلبش ایست ...

عزیزم

اخرین بار کی قلبشو دیدی

من دوشنبه دیدم

ولی از سه شنبه همه حالتام تغییر کرد کلا😪

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
الان باز حالم بدتر شد ۳-۴-۵ نفر تو۸-۹ هفته بی دلیل قلب وایساده منم دقیقا علایمم عوض شده تا شنبه م ...

نه بابا اصلا اینطوری فکر نکن سر دخترم من اصلا حالتی نداشتم هیچی نه ویاری نه هیچی مشکلیم نبود و بود اینطوری فک نکن میگم البته استرس که همیشه هست ولی خوب باید فقط امید داشته باشی ایشالا میری قلبشم می زنه خیالت راحت میشه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الهی عیبی نداره  خوشحال میشن بقیه من خودم حال روحیم خرابه الان تو سایت یکی نوش ...

از همینش ناراحتم.میترسم خوشحالیشون...

یه جوری شدم.انگار عذاب وجدان دارم سرشون کلاه گذاشتم با ivf باردار شدم😃🤦‍♀️

عزیزم اخرین بار کی قلبشو دیدی من دوشنبه دیدم ولی از سه شنبه همه حالتام تغییر کرد کلا😪

من مدام دکترم سونو می کرد باورت میشه هر هفته مامانم میگفت بابا چقدر سونو آخه تو ۷ هفته سونو شدم خورد به عید تو ۸ هفتم باز سونو شدم 

زمانی که فک می کردم ۱۱ هفتمه رفتم گقت تو ۹ هفته و ۳ روز قلبش ایستاده اوفف

نه بابا اصلا اینطوری فکر نکن سر دخترم من اصلا حالتی نداشتم هیچی نه ویاری نه هیچی مشکلیم نبود و بود ا ...

دوشنبه رفتم خوب بود ولی از سه شنبه حالم عوض شد

کاش امروز رفته بودم سونو

من تا شنبه میمیرم

😭

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

دارم با بغض واستون مینویسم ۱۵سال پیش پدرم و ۶سال پیش مادرمو جوون ازدست دادم خیلی غصه شونو میخورم واسم دعاکنید بچه داربشم سرم بابچم گرم بشه ،التماس دعا دارم ازتون 😔😔😔😔😔

دوشنبه رفتم خوب بود ولی از سه شنبه حالم عوض شد کاش امروز رفته بودم سونو من تا شنبه میمیرم 😭

ببخشید شما ناخواسته باردار شدین؟اخه قبلا اگه اشتباه نکنم نمیخواستی یا نمیدونم شاید با کسی اشتباه گرفتمت

خوشبختی یعنی وجود دخترم روشنا😍روشنایی زندگیمون    تیکر یکسالگی پرنسس مامان😍😍😍
دارم با بغض واستون مینویسم ۱۵سال پیش پدرم و ۶سال پیش مادرمو جوون ازدست دادم خیلی غصه شونو میخورم واس ...

وایی عزیزم خدا رحمتشون کنه تیشالا بزودی باردار میشی