2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
کلا سیاهدانه  ماده اصلی دوسین هم همون سیاهدانه و عسل هست، عسل که مشکلی نداره میمونه همون جزء د ...

سلام. من یک کم تب دارم روز 16انتقال. آب هم تا جایی که بتونم می خورم. برای درمانش چکار کنم تا بالا نرود

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت چطوري عزيزم؟من خيلي بيحالم  ،هفته ديگم دكترم گفت سونو بده اوكي بود بري برا غربالگري

بسلاکتی عزیزم

ایشالله خیر

من دوشنبه رفتم راستشو بخواهی گفت دیگه نیا استرسم نگیر

حالا ببینیم چی میشه

غذبالگری کی نوشت بزات

از دیروز انقدر خوب شدم عین گاو میخورم

تا دیروژ هیچییی نتونستم بخورم

همشمیگم نکنه قلب وایستاده خلاصه خواهر خل شدم رفته

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
ممنون عزیزم همینطور شما . منم امروز پرید شدم فردا میرم دکتر .این هستروکپی چی هست برا چی 

قربونت عزیزم، درصد بارداری رو بالامیبره من دوتا جنین عالی داشتم اما نگرفت دکتر گفت برج ۱۱ هسترو کن مجدد برج ۱۲ انتقال.

هرچی خواست خدا باشه ان شاالله همه منتظرا خوشحال بشن.

سلام به همه خانوما من امروز روز نه انتقالم هست خواستم برام دعا کنید که مامان شده باشم 

از خانوم های هم که تجربه دارن میخام بپرسم که اونایی که مثبت شدن بی بی چک قبل آزمایش نشون داده یا نه؟؟؟

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه
سلام دوستان من با طرازی ivf میکرو کردم ۳ تا جنین آ داشتم بلاست بود نگرفت ۳ تا فریز دارم ولی مشکل ای ...

من دکترم دکتر یونسی ازش راضیم دنبال پول اصلااااا نیست بر خلاف بقیه دکتر ها که دیدم 

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه
بسلاکتی عزیزم ایشالله خیر من دوشنبه رفتم راستشو بخواهی گفت دیگه نیا استرسم نگیر حالا ببینیم چی می ...

نه بابا تهوع ميره مياد دعا كن نياد خوب ني اصا منم تا ميگم تهوع ندارم دو ديقه بعد مياد سراغم امروز صب بالا اوردم برا اولين بار گلوم هنوز داره ميسوزه،راستش غربالگري رو اصا يادش رفت بنويسه پروژرسترونم چند روز ديگه تموم ميشه بايد برم بنويسه باز اون موقع ميدم بنويسه 

سلام به همه خانوما من امروز روز نه انتقالم هست خواستم برام دعا کنید که مامان شده باشم  از خ ...

عزیزم لک بینی نداشتی تا الان؟

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
عزیزم لک بینی نداشتی تا الان؟

چرا روز چهارم و پنجم داشتم به دکترم گفتم آمپول زیر جلدی داشتم قطع کردم

سلام دوستان من با طرازی ivf میکرو کردم ۳ تا جنین آ داشتم بلاست بود نگرفت ۳ تا فریز دارم ولی مشکل ای ...

یعنی از طرازی راضی نیستی؟؟ 

اخه من باید از اول شروع کنم تصمیم داشتم با طرازی ادامه بدم

خداجونم شکرت       

سلام دختر گلا من خيلي نااميدم خيلي دلتنگم کسي نيست باهش درد دل کنم از ي طرف ميترسم دفعه اول امتقالم نگيره ديگه پولي نباشه بيام از ي طرفم ميترسم پيش شوهرک سرم بره زير خيلي اميد دازه خيلي خستم بخدا من تحمل صبر انقدر زجر بدبختيو ندارم پولشو ندارم فرصتشم ندارم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
خیلی ازش تعریف میکردن و خیلیها جواب گرفتن ولی میگم ما اون روز ۸ نفر بودیم هیچکی نگرفت 

متاسفم عزیزم ، دکتر رزاقی هم خوبه شنیدم تا تابستون ایرانه 

ولی کمتر دکتری پیدا میشه وقت بزاره و تک تک ویزیت کنه

خداجونم شکرت