2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
واقعا حساس شدم.هر مطلبی رو میخونم مقایسه میکنم ببینم چقد عمل میکنم. امروز اولین روز کاریمه.یه ساعتی ...

حق داری عزیزم، هممون حساس میشیم ولی باید کنترلش کرد

اما دیدی خداییش سر کار چه قدر بهتر حواس آدم پرت میشه 

همون نماز خونه عالیه، یه 5 دقیقه دراز بکش و بعدش یا علی

نمیدونم یادت میاد یا نه، دو روز مونده به گرفتن جوابم، از صبح تا شب کلاس داشتم و بعدش گفتم پیاده روی رفتیم و بعدش رستوران؟ خوب با همین مدل 5 دقیقه تو نمازخونه خوابیدن پیش رفتم 

علائم هم کاملا شبیه سیکل های قبل بودم، اصلا انگار نه انگار یه حجم زیاد از دارو وارد بدنم شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا    من شدید کهیر زدم حتی داخل چشمام و لب ها چشمام بسته شده زنگ زدم رویان گفت پردنیزولون رو قطع کن و با دکتر چقماقی ویزیت بشو ولی از صبح هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن چکار کنم؟ کجا برم ویزیت بشم؟ خطر نداره؟ شاید کبدم قاطی کرده؟😭😭😭

تکون ک می خوره الانم داره تکون می خوره ولی ارومه البته از اولم شدتی نبود تکون هاش الان بیشتر خودشو گ ...

خوش بحالت دوستم.به سلامتی انشالله فارغ بشی.من که امروز رفتم بهم هیچ تاریخی ندادن وایسادن اورژانسی بشم.واسه منم دعا کن زودتر اورژانسی بشم سزارینم کنه.توان بدنی دیگه ندارم😥