2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
دقیقا از فردای انتقال درد پریدی شدید داشتم که میگرفت و ول میکرد و تقریبا هر روز بود تا روز ۶ یا ۷ حت ...

چقدر عالی، جنین چندتا گذاشته بود برات، چند روزه، خداروشکرررررر که مثبت شدی عزیزم

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
فدات لیانای عزیزم.چه میشه کرد غیر صبوری.اگر کاری ازم برمیومد قطعا درکنار اینهمه تلاشم اونم میکردم ول ...

از خدا ميخوام طبيعي باردار بشي گلم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باز منفی شدم اومدم بهتون بگم و برم به درد خودم بمیرم حالم اصلا خوب نیست 

😔😔

انشاالله خدا بهت آرامش بده زود زود واست معجزه بشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها کسی میدونه بعد انتقال من میتونم غذایی که مثلا ۲ روز پیش درست کردم رو بخورم؟

والا من چند بار پیش اومد که غذای یکی دو روز پیش رو بخورم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
باز منفی شدم اومدم بهتون بگم و برم به درد خودم بمیرم حالم اصلا خوب نیست 

متاسفم عزیزم صبور باش انشالله بزودی خدا معجزه کنه برات

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
وای الهی بمیرم😔 خیلی دلم گرفت، ولی خدارو چه دیدی😍🙏

خدا نکنه عزیزم .خدا همیشه دلتو شادکنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
از خدا ميخوام طبيعي باردار بشي گلم 

مرسی خواهری 

جیگرم هفته پیش رفتم خوب بود...اینجا مث ایران نیست باید نوبت بگیری از هفته قبل.حالا پنج شنبه نوبت دار ...

انشاللله که هر چی هست سلامتی و خیر 🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
چقدر عالی، جنین چندتا گذاشته بود برات، چند روزه، خداروشکرررررر که مثبت شدی عزیزم

سه روزه بود جنین و فریز بود و اینکه دو تا انتقال داد برام  قبلش برام خراش داد چند روز قبلش و سرم ivig هم زدم 

ممنوون گلم عزيزم الان كه بارداري بازم توجه ميكنه ؟ دقيق تو كارش 

والا من بعد جواب رفتم که دارو هام بنویسه وقتی بهش گفتم مثبت شدم فقط صلوات فرستاد 😀 بعدم گفت برو پیش ماما که دارو هات بنویسه و هفته ۷ بیا برای سونو همین 

سه روزه بود جنین و فریز بود و اینکه دو تا انتقال داد برام  قبلش برام خراش داد چند روز قبلش و سر ...

چقدر عالی ، خداروشکر انشالله صحیح و سالم باشن و به موقع بیان بغلت❤️

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
DFI اسپرم هستش اگر بالا باشه جنین یا تشکیل نمیشه یا تشکیلم بشه بی فایدست بیشترم کسانی که اضافه وزن و ...

سلام عزیزم.خیلی ناراحت شدم باز منفی شدی خیلی سخته خیلی...۱۷بار انتقال!!!!!! هیچ وقت نمیتونم درکت کنم.ناراحت نشی ولی حتما هم خودتون وهمسر محترم یه مدت تحت نظر دکتر تغذیه باشید و برید باشگاه تا وزنتون نرمال بشه بعد همسرتون تو رویان یا ابن سینا ازمایش جدید اسپرم بدن ببینید شرایط چطور هست.به نظر من شما به هیچ دارویی نیاز نداری همش زیر سر اسپرم هست فقط اسپرم.ان شالله طبیعی باردار میشی و خدا معجزه اش رو به شما نشون‌میده.تو رویان دکتر صدیقی به من و همسرم گفت کسایی که‌مشکل ناباروری دارن حتما باید وزن نرمال داشته باشن چاقی شکمی نداشته باشن.