2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046359 بازدید | 684509 پست
یه چیزی شبیه همون واریپوتیل هست که برا شما تجویز شده.اما واریپوتیل فکر کنم دوزش بیشتره. سینا فکت طب ...

دکتر به من واریوپپتیل داده ۱/۲ بزنم 

سینافکت نداده

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیکان بین 6 و نیم تا 7 اتاق خصوصی 8  عجیبه مگه خصوصی نیست، چرا اونجا زیر میزی میگیره؟ خوب بهش ...

منم دکترم تو نیکان زایمان می کنه این قیمتارو دیدم خوشحال شدم فکر می کردم خیلی بیشتر از اینا باشه اتاق خصوصیش

چخارشنبه باید ۱/۲بزنم جمعه هم آخرین قرص ال دیم هس ت که ایشالا تو ۱ تا ۳ پری برم پیشش شما انتقال دا ...

مامان ماهک جان خیلی فراموشکاری ها😀 من که با خودت و شادن جان هستم انتقالم میفته بهمن ماه.من الان دوروز میشه که ال دی رو تموم کردم ولی همچنان سینافکت دارم. ۲۹ هم وقت سونو دارم.نمیدونم تا اون موقع پریود شدم یا نه.اگه مثل دفعه قبلی ۵ روز بعد از تموم شدن ال دی پریود بشم ۲۹ میشه روز سوم پریودیم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
مامان ماهک جان خیلی فراموشکاری ها😀 من که با خودت و شادن جان هستم انتقالم میفته بهمن ماه.من الان دور ...

واییی ببخشید من کلا همینطوریم اینجام تعداد بالا یادم میره خخخخخ 

خوب بسلامتی ایشالااا همه چی عالی پیش میره منم ۲ بهمن وقت گرفتم 

مامان ماهک جان خیلی فراموشکاری ها😀 من که با خودت و شادن جان هستم انتقالم میفته بهمن ماه.من الان دور ...

میگم اگه یه موقع اول پری وقتم باشه که گرفتم برم اشکالی نداره یا دوم و سوم بهتره؟

میگم اگه یه موقع اول پری وقتم باشه که گرفتم برم اشکالی نداره یا دوم و سوم بهتره؟

والا به من که خودشون گفتن واسه ۲۹ وقت بگیر.برا تخمک کشیم هم که ال دی و سینافکت داشتم خودشون تاریخ مشخص کردن.اون موقع بهشون گفتم اگه تا اون تاریخ پریود نشده باشم چی؟ باید زنگ بزنم تاریخ رو عوض کنم ؟گفتن نه چون سینافکت میزنی شاید پریود هم نشی..اگه هم بشی یه پریود ساختگیه و با حجم کم.از شانس من هم اون روزی که برام مشخص کرده بودن روز سوم پریودیم شد.حجم خونم هم خیلی کم بود.اصلا انگار پریود نبود.اگه دکترت برات اون‌تاریخ رو مشخص کرده نگران نباش و همون تاریخ برو 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم هر دو آزمایش یک جا انجام شده؟ مرکز ناباروری انجام دادین؟  تب و سرماخوردگی و مصرف دارو و. ...

سلام زینب جان

بله بیمارستان صارم انجام دادیم. هر دو را باهم

نه تب نه سرماخوردگی نه مصرف دارو داشته اخیرا

لطفا بهم بگو چقدر وضعیتش نامناسبه؟ حتی برای میکرو ممکنه جواب نده؟

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
چرا رشد نکنه ؟حتما رشد میکنه نگران نباش  روزی چند واحد داری .....؟داروت چیه؟ ذخیره تخمدانت چقد ...

هنوز دارو نداده هبم توي ازمايش خرداد 1.9 بود اما نصر گفت توي سونو كمتره

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
عزیزم با خیال راحت میشه خورد، اصلا بذار بعد زایمانت بخور اونو  کلا داروها بعد از تاریخ انقضا ک ...

البته بعضی از داروها سمی میشن. ولی نمیدونم چه داروهایی. 

اینا رو که میدم به بچه ها . خودم بعدا هم نمیخورم. 

من پریناتال از کانادا خریدم آوردم،  اومدم بخورم، باز کردم دیدم بوی گند ماهی میده و چربه. حالا ده تا دونه ایرانی خریدم میخورم تا هفته بعد برم دکتر ببینم چی میگه بهم در مورد اونا. سرچ کردم دیدم خود کانادایی ها هم کلی فحش دادن به شرکت سازنده. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
عزیزم ولی منم تازه رفتم سالم بود شاید شما رو چون بارداری با ویلچر جابجا کردن. بیمارستانا که هیچوقت ...

من اورژانسی رفتم بلوک‌زایمان دوبار خونریزی داشتم نهم و پانزدهم 

پانزدهم اسانسور خراب بود من تو اسانسور اقا میپرید بالا پایین تو اسانسور که درست شه یکربع موندیم داخل اسانسور

قدیمیه خوب بیمارستان

میگمن من ۴ بار رفتم

دوبار بلوک زایمان رفتم

انتقال رفتم و پانکچر

بخش ای وی افش بهتره تا بلوک زایمانش

تیکر تولد چهار سالگی پسرم