2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046216 بازدید | 684504 پست
زینب جون من از همون اول انتقالم آسپرین انوکسا یا کلا هر رقیق کننده ای نداشتم دوتا شیاف فرتیژست میزد ...

عزیزم ازمایش انعقادی دادی؟ 

منم لک داشتم ازمایش دادم دیدم انعقادی مشکل دارم عزیزم و امپول انوکسا داد بهم

میخواهی به دکترت بگو ببین نظرش چیه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
برا من که عادی شده همسرم زنگ زده میگه چی شد میگم منفی میگه چرا خبر ندادی میگم مگه مهمه ولش بابا .گفت ...

ایشالا بزودی زود صدای خنده بچه هاتونو تو خونه بشنوین، شرایط بدیه، و واقعا به آدم فشار زیادی میاد، دو طرف درگیرن، خدا خودش رحمو لطف کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمال زیاد فاکتورهای انعقادیت مشکل داشته ( ازمایش ژنتیک) لطفا رفتی خونه منو ریپلای کن

چشم عریزم

رفتم دکتر گفت باید تا دوماه بعد زایمانت انوکسارو ادامه بدی

رفتم خونه حتمن میگم بهتون

ممنون

برا من که عادی شده همسرم زنگ زده میگه چی شد میگم منفی میگه چرا خبر ندادی میگم مگه مهمه ولش بابا .گفت ...

الهی قربون دلت شم خواهر،والامن توشوکم هنوز،اخه خداجون حکمتت چیه،من موندم اصلا،بتات چندبودخواهری؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم دکتر غددت درست گفته  اگر آزمایش های انعقادی داده میشه گفت مشکل غلظت داری یا نه وگرنه بای ...

۱ بار انتقال دادم.

حالا قراره برم این ازمایشا رو بدم

ابن سینا بهتره واسه ازمایشای ایمنی انعقادی یا نیلو؟

حدودا چند میشه قیمت ازمایشا؟

ب دکترت خبردادی ثمین جان؟؟آخه چرانمیشه جنین بلاست اماده لانه گزینیه اخه مشکل کجاست؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بازم نشد عزیزم😢😢😢 ای خدا😔😔😔 منم پریود شدم امروز میخوام برم استرادیول بگیرم که سیکل انتقالم شر ...

چه کنیم خواهر موضوع خداست که باید بخواد و نمیخواد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم ازمایش انعقادی دادی؟  منم لک داشتم ازمایش دادم دیدم انعقادی مشکل دارم عزیزم و امپول انوک ...

پارسال به دکترم گفتم برا این مسئله .یه سری ازمایشا برام نوشت .نمیدونم کامل بود یا نه اما مشکلی نداشتم

اگه رفتم خونه میفرستم اینجا زینب جون برام نگا کنه

۱ بار انتقال دادم. حالا قراره برم این ازمایشا رو بدم ابن سینا بهتره واسه ازمایشای ایمنی انعقادی یا ...

من رفتم سعید تو پاسداران

یعنی اومدن خونه چون استراحت مطلق بودم

بعد ۲۲۰۰ شد من بیمه نیروهای مسلح ۶۵۷۵۰۰ دادم

بتات چندبودخواهری؟؟؟؟؟آزمایشگاهت معتبره؟؟؟؟؟؟؟؟

صفر.آره بابا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....