2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046680 بازدید | 684536 پست
نه عزیزم، برا دندون اسیدی هست باعث خراب شدن دندون میشه، باید بعد از خوردنش چند بار دهنتو با آب خالی ...

مرسي مرضي جون من همش فكر ميكردم برا بچه خوب نيس

پس ميخورم ولي مراقب دندونامم هستم😋😬

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها حالتون خوبه؟ خیلی حالم بده ۳ روز مونده تا ۲۳ بلید بدم آزمایش بدم خیلی ناامیدم هیچ علائمی ...

انشاءالله که خیره بی بی چک نزدی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نه میترسم 

حق داری واقعا عزیزم ولی خب بزنی خیالت راحت میشه بنظرم استرست کمتر میشه خلاصه که باید نتیجشو بفهمی ولی اگه می بینی واسه شما برعکس عمل می کنه استرست بیشتر میشه اصلا بهش فکر نکن انشأالله که آزمایشت مثبت میشه خوشحال میشی راحت میشی از مسیر پر استرس

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام بچه ها حالتون خوبه؟ خیلی حالم بده ۳ روز مونده تا ۲۳ بلید بدم آزمایش بدم خیلی ناامیدم هیچ علائمی ...

نگران نباش دختر خوب. منم مثل شما علامتی ندارم گاهی کمرم درد. می گیرد. راستش هر وقت هیچ دردی نیست میگم چرا. بایک کم دردم از ترس دست و پا م گم می کنم

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
حق داری واقعا عزیزم ولی خب بزنی خیالت راحت میشه بنظرم استرست کمتر میشه خلاصه که باید نتیجشو بفهمی ول ...

قربونت عزیزم انشالله.حالا سه روز دیگه وقت دارم پس فردا میزنم که دیگه واقعی باشه

خدایا شکرت 
اره واقعا آدم ناامید میشه آخه من بار چهارممه

من پنجم واخرین بارم

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
بچه ها من امگول انوکساپارین قبل انتقال میزدم میذاشتم تو یخچال نمیدونستم هنوز 12 تا ازش دارم خرااب شد ...

امگول چیه؟

راستش نمیدونم. 

کاش از یکی دو تا داروخانه بپرسی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار