2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
عزیزم میشه بگی مشکلتون چی بود و جنین که انتقال دادن فرش بود یا فریز؟!

خودم مشکلی نداشتم.همسرم مشکل dfi,مرفو و تحرک داشت.همین یکشنبه گذشته پانکچر کردم و فرش انتقال دادم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم.ان شالله خیلی زود روزی خودت و بقیه منتظرا باشه من نمیدونم کارهام صحیح بوده یا نه ولی س ...

ممنوووونم قبلش لوبیا اینا خوردی؟ راستی شیر بده؟

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
عزیزم از لطف خدا نا امید نشو، ای کاش دوستانی که با جنین این مدلی مامان شدن بیان بهت بگن، تا امیدوار ...

زینب جان‌اگه بشینم که موردی نداره؟میخوام قران بخونم.طولانی بشه مشکلی نباشه؟

خدایا شکرت  
ایشالله خدا دل مارو هم شاد کنه

ان شالله.ولی خیلی بد بود بی بی و ازمایش مثبت ببینم بعدش از دست بره.خیلی حس خاصیه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
ان شالله.ولی خیلی بد بود بی بی و ازمایش مثبت ببینم بعدش از دست بره.خیلی حس خاصیه

حق داری آدم خوشحال میشه بعد ناامید. چی بگم اینم تقدیر ماست دیگه دوستم ایشالله از این به بعد خوب باشه

سلام...سونو که گفت هفت هفته و سه روز...ولی ماما هفت هفته میگه نه سونو رو شکمم انجام داد..ولی کمی فش ...

عزيزم دیواره واژن پر از مویرگ، یکم فشار بیاد ممکنه لک ببینی، نگران نباش، ادامه دار بود به پزشک اطلاع بده 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

سلام زینب جون

روز انتقالم یه خانمی رفت جلو بخاری برقی مامای اونجا بهش گفت گرما خیلی خوب نیست منم فکر کردم گرما خوب نیست پاهام سرد میشد خیلی توجه نکردم راستش رو بخوای کرسی هم داشتم ولی نرفتم زیرش تاحالا الان هم روز نهم انتقال هستم هیچ علائمی ندارم😓😓😓

سلام دوستان دکترم گفت یه قلم سالمه و قلب شنیدم ولی گفت بازبرم برای بررسی سونو۱۰روز دیگه

هنوز خون ريزي داري ؟ من مطمعنم مثه خاهر هستي بزات ميمونه جانم چند هفته اي؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
انشالله نگرانم ته دلم نمیدونم چرا

عزیزم انشاللله بسپرشون به خدا خودش حافظ و نگهدارشون باشه🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

@اوووووووف   چيشد جواب ازمايشت گلم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
مرسی عزیزم چرا من از انتقال استراحتم راستش یکم داشتم تو خونه راه میرفتم که خونریزی شروع شد الانم ...

ان شالله زود برطرف میشه از این نگرانی در میای

اونا وظیفشونه جواب بدن..من خودم شده روزی چند دفعه زنگ زدم