2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684470 پست
نمیدونم دکتر گف اینجوری حتی کیفیت جنینها ام بالاتر هس.اولین بچه هم توی ۱۳۸۶ بدنیا اومده.من یزد رفتم ...

ممنون عزیزم از توضیحت میشه دقیقا توضیح بدید روشش چطوریه چیکار کردن بیهوشم شدی خودتونم دارو مصرف کردید؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم دکتر گف اینجوری حتی کیفیت جنینها ام بالاتر هس.اولین بچه هم توی ۱۳۸۶ بدنیا اومده.من یزد رفتم ...

دولتیه یا خصوصیه؟

واسه جنین شناس سختتره ولی برای مادر راحت تره چون با کمترین دوز. Ivf می شه

خیلی خوبههه من میخوام ایندفعه  اینطوری انجام بدم ولی یزدم دوره از ما

ببخشید اینقدر سوال می کنم عزیزم هزینش چقدر شد؟با بیمه قرارداد دارن؟

سلام عزیزم اگر منجر به هماتوم بشه و بعد هماتوم زیر جفت باشه و بعد یهو کنده بشه اون موقع خطر داره

ااا یعنی رقیق بودنشم منجر به هماتوم میشه؟؟ چه بددد 

آخه نمیدونم وزنم۸۰ کیلو هست آنوکساپارین رو ۶۰۰۰ بزنم یا ۸۰۰۰

میخواستم ببینم اگه هشت هزار بزنم خطر داره؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
دکتر گف بهش میگنivmگف توی شرایط ازمایشگاهی به تخمکهای نابالغ هورمون زدیم و بالغشون کردیم.توی یزد فقط ...

ااا چه خوب اگه اینجوریاس😃😃😃

شمام مرکز ناباروری صفائیه میرین؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم برو بیمارستان اگر هنوز اذیتی اون تهوع ممکنه برای بیهوشی باشه ولی بی احتیاطی نکن 

دیروز خیلی خیلی بد بود حالم حتی نمیتونستم سرپا باشم با ولیچر بودم یا مامانم و همسرم دستام میگرفتن 

زنگ ک زدم بخش ای وی اف گفتن برو مسکن بزن اگر خوب نشدی حتما برگرد من تاصبح جیغ کشیدم از درد هر دو ساعت ی شیاف و چندساعت ی بار ارامبخش😑😑

امروز بهترم فک میکردم عادیه و همه این دردو دارن

سلام دوستان من انتقال دارم چه کارهایی انجام بدم خوبه اینجا صفحاتش خیلی زیاده نمیدونم باید چیکار کنم؟

سلام عزیزم به سلامتی، ان شاء الله مامان هم شدی

گلم حسابی مایعات و میوه بخور، و غذاهای مقوی  مثل ماهیچه و کباب و... 

سالاد کاهو و روغن زیتون عالیه برای اینکه یبوست نشی

اصلا کارهای عجیب و غریب نکن، مثلا همش سردی بخوری یا همش گرمی، یا مثلا اگر مستعد یبوستی نشاسته نخور، نگو گفتن خوبه یا شنیدم، 

این موارد صرفا تقلیدی اثر + ندارن

اگر لووتیروکسین داری شیر سویا نخور

استراحت مطلق اصلا اصلا نباش، خواهرانه میگم اثر خوب نداره هیچی، احتمال مثبت شدن پایین میاد، روال عادی زندگیت قبل از انتقال رو داشته باش، فقط خودتو خسته نکن، نزدیکی و چیز سنگین بلند کردن ممنوع 

پله برو ولی آروم، دستشویی هم ایرانی و فرنگی مهم نیست

اما از همه مهم تر آرامش داشته باش

اگر هم خدای نکرده لک و خون دیدی، هول نکن، اینجا پیام بذار به مرکزتون هم زنگ بزن واسه مشاوره، ولی لک و خون رو اصلا به حساب پریودی نذار

سلام دوستان من انتقال دارم چه کارهایی انجام بدم خوبه اینجا صفحاتش خیلی زیاده نمیدونم باید چیکار کنم؟

راستی گلم پاهات رو گرم نگه دار ولی نه در حدی که کلافه بشی، جای سرد هم نشین، حموم هم برو ولی کوتاه، ٱب ولرم، نه سرد نه داغ