2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046611 بازدید | 684532 پست
عزیزم ناراحت نباش شوهر منم خیلی بد بود دکترم گفت جنین شناس گفته افتضاح بوده اسپرم ولی از ۲۵ تا تخمک ...

فدات عزیزم ممنونم که خیالمو راحت کردی انشالله که شما وهمه دوستان دامنشون سبز بشه به حق امام حسین

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم. چیز خاصی نشده یه سوءتفاهم کوچولو بود که برطرف شد. راستش طاهری بهم گونال داد هنوز پیدا نک ...

خانمی که دنبال گونال هستی یه سر داروخانه بیمارستان گاندی برو یا زنگ بزن مریضا میگفتن اونجا گرفتن

سینال و hmg

سینال ایرانیه اصلا خوب نیست دوستم بامن دارو استفاده میکرد بهش سینال داده بودن دومرحله اصلا تاثیر چندانی روش نذاشته بود مرحله سوم گفت واسم پیورگان بنویسین یه دوره زد خیلی خوب شد تخمکاش ولی حیف که دیر بهش دادن

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
سینا جان حالت بهتره الان؟ یه خبر بده از خودت 

سلام ممنونم پنجشنبه وقت دکتر دارم وسونو نمیدونم خدا خودش کمک کنه خونریزیم دقیقا مثل پریوده فقط امروز یکم کم شده

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
قربونت بشم ثمين جون دوست گلم انشاالله اين روزا بگذره روزاي شادي ما هم بياد  باورت ميشه دوساعت ...

خوش به سعادتت پیش امام رضایی .فدای محبتت که به یادم بودی خواهر.الهی آمین

لیانا اگراینبارم منفی شم دیگه تمومه.حتی دیگه به بچه فکر نمیکنم خیلی اینبار درد کشیدم 10جلسه فقط طب سوزنی رفتم تهران.هرسوزنی که توی شکمم فرو میکرد فقط میگفتم خدایا چرا 

چرا منم مثل بقیه براحتی نباید مادر میشدم

فکر کم رشت سرم ای وی ای جی پیدا نکردم هفت شب برگشتم تالش 11شب رفتم تهران خریدم و زدم و برگشتم.

از نظر روحی چقدر داغونم خدامیدونه

هیچکس باورش نمیشه 17بار انتقال دادم.هیچکس نمیتونه هضم کنه من چقدر درد کشیدم فقط خودم میدونم و خدا

ولی باز خدا منو قبول نداره و دستمو رها میکنه

دوست دارم بشینم زار بزنم برا اینهمه درد و سختی.

شوهرم میگه چرا نمیگی خداروشکر نمیتونم بهش بگم اینقدر درمانده شدم زبونم وا نمیشه اینقدر غم و غصم زیاده حد نداره 

هرکی بهم میرسه میگه بی عقلی برو بگرد خرید کن متوجه نیستن که این چیزا دلمو شاد نمیکنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان. امیدوارم حال همگی شما خوب باشه یا به امید خدا به زودی خوبه خوب شید. میگم کسی هست که آمپ ...

عزیزم من به رون پاهام میزدم خیلی وسیع و هربار یه جا میزدم که دردش کمتر شه🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستای گلم.دیشب نی نی من اورژانسی به دنیا اومد.از صمیم قلبم واسه همه دوستان منتظرم دعا کردم.ممن ...

قدم نو رسیده مبارک عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ای جونم خدا حفظ کنه فرزندت رو و انشالله به زودی براش خواهر برادر میاری 

ایشالا عزیزم دعا کن ما رو خل کرده بس میگه دیگه خودمم با این روحیه بالام دارم افسردگی میگیرم بخاطر این موضوع 

دركت ميكنم آزي جون مامانم كلي لباس واسه دوقلوهام گرفته بود دقيقا روز قبل اون اتفاق بد چند دست لباس ر ...

سلام لیانا جان من چند روزه همش میخام چیزی برات بنویسم اما هر بار پاک کردم و نتونستم 

واقعا نمیدونم چی بگم عزیزم وقتی فهمیدم یه لحظه خودم و جات گذاشتم و اشکام سرازیر شد هر بار پیامات و میخونم بغضی تو گلوم میمونه و واقعا چیزی ندارم که بگم جز اینکه همش دعات کنم و از خدا بخوام هر چه زودتر انشالله هر چه زودتر بهترینهارو جولو پات بزاره و طبیعی و بدون سختی باردار شی و به سلامتی بعد ۹ماه بغلش کنی عزیزم🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سینال ایرانیه اصلا خوب نیست دوستم بامن دارو استفاده میکرد بهش سینال داده بودن دومرحله اصلا تاثیر چند ...

من یه دوره پیورگان زدم خوب نبود ولی سینال بهم جواب داد

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

میگم خانوما چی بخورم چکار کنم که اون یذره درد زیرشکمم خوب بشه؟دیروز تخمک کشی داشتم

من یه دوره پیورگان زدم خوب نبود ولی سینال بهم جواب داد

جدی؟شاید بدن با بدن فرق کنه هرکدوم رویه دارویی جواب بده

عزیزم من به رون پاهام میزدم خیلی وسیع و هربار یه جا میزدم که دردش کمتر شه🌷🌷🌷🌷

کدوم امپول رو؟