2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
ضرفيتشو داري؟ميتوني ؟نميترسي از امپولا

چاره دیگه ای ندارم مجبورم ظرفیتمو ببرم بالا و بالاتر

ترس از امپول چرا؟ دیگه این امپولا کمترین رنجیه که تو این راه متحمل میشیم امان از سقط امان از منفی شدن 

امپول که شده تفریحمون دیگه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
چاره دیگه ای ندارم مجبورم ظرفیتمو ببرم بالا و بالاتر ترس از امپول چرا؟ دیگه این امپولا کمترین رنجیه ...

عزيزم من اصلا مثله شما قوي نيستم انشالله خداذجوابتو بده من اگر ي بار منفي بشم تا هزار سال ديگه نميام پانکچر

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی چه دل پاکی داری انشاالله که عوضشو بگیری آره اگه احتیاج نداری بده بهتر از اینه که بمونه فاسد بشه

تو به من لطف خیلی لطف داری. منم میگم نگهدارم فاسد بشه اونوقت یه بنده خدا کلی بگرده آخرم پیدا نکنه.دور از جونت استرس پیدا نکردن دارو بدتر میکشه آدم رو.کاش بیشتر داشتم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم ازت عزیز دلم. راستش با اون پست خیلی دلم گرفت،شاید باورت نشه اما اشکم قشنگ دراومد. حتی همین ال ...

سلام لي لياي عزيز چي شده من خيلب وقته نبودم از هيچ چي خبر ندارم

شما الان كدوم مرحله اي؟ با طاهري پناه به كجا رسوندي؟

...
چاره دیگه ای ندارم مجبورم ظرفیتمو ببرم بالا و بالاتر ترس از امپول چرا؟ دیگه این امپولا کمترین رنجیه ...

تارا سلام خوبي؟ كجايي؟ چه ميكني خواهر؟ من كه هنوز سرگردونم، رويان آزمايشاتي دادم كه ايمني خيلي تخصصي مثبت شد متاسفانه، فاكتوري به اسم فانا، گفتن ببرم روماتو، شما از زرناني راضي بودي؟

...
ثمین من چهار بار رفتم تبریز که پیشرفته تره از اردبیل ..اردبیل همش چند سال یه مرکز باز کردن ..بعد میت ...

نبريز رو ولش كن فقط تهران انجام بده جونتو كه از سر راه نياوردي

كجاي تبرير رفتي؟

...
سلام بچه ها  من اومدم با التماس دعای ویژه  لطفا خیلی خیلی برام دعا کنید  فردا ازما ...

انشاءالله مثبت شی عزیزم، از ته دل دعات می کنم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلتم محیا جان خوبی؟ فانا چیه؟ جدیده این؟

سلام خانوم خوشگل خوبي؟ راستش توي از ها همون Ana بود ولي چون توي مرز بود گفت يه تخصصي براي اين بايد بدي كه اسمش اف،انا هست، همون فانا خلاصه كلي معطلي و سرگردوني اخرشم جوابم اومد كه توش مشكل دارم

نميدونم كجاي درد رو بگيرم حالا جنين خوب نداشتيم يه طرف مشكلي ايمني هم واسم دراومد خدا رحم كنه

...
انشاءالله مثبت شی عزیزم، از ته دل دعات می کنم

ممنونم عزیزدلم 

انشاءالله برام بمونن 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
تو به من لطف خیلی لطف داری. منم میگم نگهدارم فاسد بشه اونوقت یه بنده خدا کلی بگرده آخرم پیدا نکنه.دو ...

آره واقعا خیلی سخته خودم کشیدم می دونم چی میگی 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏