2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
عزیزم کدوم دگتر بودین..؟مشکلتون چی بود؟منم اهوازم چندروز دیگه وارد سیکل ای وی اف میشم...شوهرم خیلی ض ...

منم اهوازم پیش نیکبخت 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
سلام عزیزم تهرانپارس داروخانه  هلال احمرم تو فرهنگسرا بود  واسه ی هفته بود و سه تا سیناف ...

سينا فک ها رو چند خريدي؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم مگه کار اشتباهي کردي که خجالت بکشي ؟؟ من ميتونم خوب درکت کنم گذشت زمان همه چي رو درست ميکنه به ...

سلام عزیزم

ممنون از درکت اما خیلی امید داشتیم و هیچی شد خیلی دل شکسته شدم خیلی

پیش دکتر طرازی میرم مطب میرم بیمارستان آبان انجام میدن

پاشو عزیزم برو از خونه بیرون  نمیدونم خرید کن برو بگرد هرچی که حالت رو خوب میکنه مثلا من یه ز ...

ممنون نازنینم از همدردیت

همسرم خیلی داره اذیت میشه و منم دارم خورد میشم از ناراحتیش

بدبختی از کسایی میشنوی که .....

چی بگم‌انگار فعلا قرار نیست باور کنم و آروم بگیرم

اما شاید گذر زمان درستش کنه برام دعا کنید

چطوری عزیزم خوبی تروخدا انقدر خودتو ناراحت نکن به خدا خودمو یادم رفت اصلا به فکر ناراحتی خودم نیس ...

سلام آرام جان

بی روح شدم اصلا خوصله ندارم

نه حوصله سرکار

نه حوصله امتحانای دانشگام

نه حوصله آدما

هیچی

فقط فکر میکنم چرا نشددددد

این اطرافیان رو خیلی شیک جرررررشون بده والا برن گم شن خیلی راحت بگو اصلا به شما چه من اینو گفتم ...

آرام‌جان فعلا ک خیلی بهم ریخته ام منتظرم یکم جمع بشم

جرات جواب دادنم ندارم بدبختی

از همه بدتر اینکه حرف و کنایه هاشون زندگیمو بهم میزنه

چیکازر کتم میسازم.

به زمان نیاز دارم.

اکرم جون اصلا غصه نخور.شما هنوز جوونی و مطمئنم که نتیجه میگیری‌فقط سعی کن استرس رو از خودت دور کنی و ...

ممنون گلم برام دعا کن.

درسته سنی ندارم اما تو این ۸ سال پیر شدم

آخه چرا باید از همون رور اول انقدر بهت فشار بیارن ک این همه بلا سرت بیاد

بهدا من و شوهرم اصلا زندگی نکردیم از روز اول انقدر فشار آوردن ک فقط تو فکر بچه بودیم

آندومتریوز داری؟به منم دیفربین داد هر ۲۸ روز البته پیدا نگردم واریوپپتیل گرفتم یایسگی موقت میاره تا ...

به جز حالت یائسگی موقت برای بالغ سازی تخمک افراد پلی کیستیک هم استفاده میشه

برای سیکل لانگ پانکچر و انتقال جنین هم هست

من چند ماهیه چون تو اقدامم اسید فولیک و یودیفولیک میخورم الان سرچ کردم که اونا باعث پایین اومدنش میش ...

عزیزم اثرش رو کم میکنه تو جواب آزمایش بعیده اثر داشته باشه 

هر چی هست فعلا که جواب خوبه

این چیزا فقط واسه ما آی وی افی هاست؟ هرکی تو گروه یه مشکلی داره ۹۹ درصد خونریزیو لک رو حتما دارن مگه ...

فرقش اینه بدن تو حاملگی طبیعی خودش خیلی دقیق هورمون ها رو تنظیم میکنه، تو ivf هورمون ها از بیرون وارد میشن و احتمال کم و زیادش هست 

این هایپر که میگین یعنی چی؟

عزیزم یعنی پاسخ زیاد تخمدان به داروهای تحریک تخمدان

اغلب هم در افراد با ذخیره بالا دیده می‌شه 

نمیتونیم جلوش رو بگیریم، ولی با رعایت رژیم پر پروتیین میشه جلوی عوارضش رو گرفت