2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684531 پست
خوب پس فکر کنم از اونه آخه بعد ۸ روز حساسیت داده  چرا از اول خارش نداد

عزیزم علت اینکه شیاف واژینال از اول عفونت نمیده اینه که اولش هنوز فلور واژن بهم نریخته ولی بعد از چند روز تغییرات هورمونی بدن ما و استفاده مکرر از شیاف واژینال شرایط عفونت فراهم میشه 

البته همه عفونت نمیگیرن ولی مستعد عفونت میشن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میشه لیست داروهاتو بگی کامل

بالا گفتم همون ها ست ۲تا شیاف فرتیژست ...۴تا استرادیول ...۲تا استرادیول  البته گاهی سر خود آسپرین هم می خوردم البته دکتر داده بود قبل انتقال ...

سلام عزیز دلم بهتری انشاله  از خدا میخوام بهت کمک کنه ک حال روح و روانت خیلی سریع خوب بشه  ...

سلام سارا جون ممنون عزيزم دلم مرررسي از دعاي قشنگت 

خيلي دوست دارم مثل قبل بارداريم بشم الان همش يه بغضي تو گلومه كاش اين روزا زودتر بگذره شايد با گذر زمان بتونم فراموش كنم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آسپرین بود باشه عزیزم چرا اینو گفتی ؟یعنی امیدی هست .....لک اول قهوه ای بود اما بقیه قرمز....امروز ب ...

عزيزم آخه تو مركز به ما گفتن اگه لك يا خون ديدين آسپرين و انوكسا رو قطع كنيد 

اره عزيزم چرا اميد نباشه ؟ بيشتر دوستان لك و خون رو ديدن انشاالله مامان شدي

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بالا گفتم همون ها ست ۲تا شیاف فرتیژست ...۴تا استرادیول ...۲تا استرادیول  البته گاهی سر خود آسپر ...

خانمی من 200 صفحه عقبم، فقط اعلان ها رو جواب میدم تا برسم، واسه همین پرسیدم

عزیزم بالخره دو تا استراديول یا 4 تا؟ 

آسپرين رو قطع کن

هر شب هم دو تا آمپول پروژسترون با هم تو یه سرنگ بکش و تزریق کن

فزدا هم سریع زنگ بزن مرکزتون اطلاع بده

عزيزم آخه تو مركز به ما گفتن اگه لك يا خون ديدين آسپرين و انوكسا رو قطع كنيد  اره عزيزم چرا ام ...

ممنونم ...دوتا سقط داشتم درکت می کنم خیلی مشکلات دارم دیگه نمی کشم. ‌.میوم دارم اتدومتریوز هستم ...کیست سینه دارم مشکوک به ام اس هستم ....بریدم دیگه ....

ببخشید نمی خوام سوال اضافه بپرسم. ولی درد پا ربطی داره من دو سه شب درد پا دارم وماهیچه های پام خیلی ...

عزيزم من تو اون دوهفته انتقال علائم نداشتم فقط روز ١١انتقال عضلات پام درد ميكرد حالا نميدونم به خاطر داروها بود يا نه 

عزیزم علت اینکه شیاف واژینال از اول عفونت نمیده اینه که اولش هنوز فلور واژن بهم نریخته ولی بعد از چن ...

عزیزم یه سوال

مورفولوژی صفر تا یک درصد یعنی چی؟

الان دوستم گفت بهش گفتن چون اسپرم شوهرش مورفولوژی صفر تا یک درصد بوده به خاطر همین جنین نگرفته و مثبت نشده،منم الان دیدم تو برگه منم اینو نوشتن

یعنی چی؟

ببخش عزیزم ۴تا استرادیول ۲تا دوفاستون ۲تا شیاف

گلم باز زنگ بزن 1490 هم بپرس، یا اورژانس بیمارستان نیکان 

ولی میتونی دوفاستون نخوری، به جاش دو تا آمپول پروژسترون همزمان بزنی، فقط خودت بلند نشو این ور و اون ور بری

ولی حتما زنگ بزن ها، آسپرین هم قطع کن

عزیزم یه سوال مورفولوژی صفر تا یک درصد یعنی چی؟ الان دوستم گفت بهش گفتن چون اسپرم شوهرش مورفولوژی ...

عزیزم یعنی از 1 درصد کمتر باشه مورفولوژی، واسه همسر منم روز پانکچر بین 0 و 1 بود ولی مثبت شد 

ان شاالله جنین های بعدی میچسن به دل مامانشون