2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
آخه تو بچه دار نشدن ما منتظرا چه خیریتی هست چی من نمیفهمم این همه خدا رو التماس کردم پس چی شد چی شد ...

اکرم جان خیلی ناراحت کننده بود وقتی خوندم 

ولی بدون بزرگترین سرمایه تو الان کم بودن سنته 

دوست خوبم نمیخوام بیخودی بهت امید بدم 

ولی بدون سن و سال شما یعنی داشتن بهت ین تخمک‌ها از نظر پروسه بارداری 

یبار واسه خانومای اینجا گفتم دوستم رو 

ک فقط سه ماه ب تغذیه خودش و همسرش رسید اما حسابی نه الکی 

شوهرش وضع اسپرم داغون جوریکه بچه اول رو میکرو کرد 

خودش ده سال حداقل از شما بزرگتر 

و اینکه تو میکروی اول سر بارداری اول فقط دو تخمک داشت ک یک جنین شد همون یدونه شده الان ی پسر شیش ساله 

برای دونی هم کاندید میکرو بود 

ولی واقعا تلاش کرد جوریکه دکتر نتایج آزمایش سه ماه قبل و سه ماه بعد همسرشون رو دید باور نکرد گفت برید طبیعی اقدام کنید 

و موعد سومین پری دیگه نشد و باردار شد الان دخترش سه ماهشه 

باور کن این دوستم از لحاظ مالی یک ریال مشکل نداشت فقط میگفت حوصله اینهمه داروی هورمونی و اون دوهفته لعنتی انتظارو ندارم چون بیمه اشون تا قرون آخر هزینه هاشو می داد 

الان بهم ریختگی حالتو میفهمم ولی خودتو نباز 

شک نکن ب مهربونی خدا 

میده تو زمان مناسب 

سلام عزيز دلم ممنووون شما خوبي  يه نفسي مياد و ميره كاري ازم برنمياد جز توكل  انشاالله ب ...

عزیز دلم خیلی خیلی سخته واقعاااا دکتر چی گفت تا کی باید استراحت کنی؟

سهل انگاری پزشک بوده؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۷هفته و یکروز یک هفته پیش ۶هفته و ۵روز بود واقعا نمیدونم چرا رشد نکرده تو این هفته 😭

شايد اون اشتباه كرده اون اولي مال من ٦ هفته بودن دقيق با سن پريود بودن نه اون فرمول فكر كنم يه روز بيشتر بودن

فدات شم عزيزم انشاالله مامان شدي عزيزم فقط از خدا بارداري سالم بخواه  منم روز قبل آز پادرد داش ...

سلام عزیز دلم بهتری انشاله 

از خدا میخوام بهت کمک کنه ک حال روح و روانت خیلی سریع خوب بشه 

انشاله خدا جواب اونهمه صبوری و مهربونی و پاکی دلت رو خیلی دلچسب بشکل معجزه بده 

اگه انوكساپارين يا آسپرين داري قطع كن 

آسپرین بود باشه عزیزم چرا اینو گفتی ؟یعنی امیدی هست .....لک اول قهوه ای بود اما بقیه قرمز....امروز به شدت نیم ساعت قبل لکه  پادرد داشتم کمر درد و تیر کشیدن تخمدان .....هم از صب خفیف بود ...

فدات شم عزيزم انشاالله مامان شدي عزيزم فقط از خدا بارداري سالم بخواه  منم روز قبل آز پادرد داش ...

ببخشید نمی خوام سوال اضافه بپرسم. ولی درد پا ربطی داره من دو سه شب درد پا دارم وماهیچه های پام خیلی درد می کند. دارویی هست براش

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
سلام عزيز دلم ممنووون شما خوبي  يه نفسي مياد و ميره كاري ازم برنمياد جز توكل  انشاالله ب ...

الهي فداي دلت ليانا جون وقتي فهميدم حالم بد شد حتي يه جمله ام نتونستم بهت بگم كه غمت رو تسكين بده مامان خودمم ٢٨ هفته سه قلوهاش از دست داد غمش هنوز رو دلشه   براي اخري هم دو هفته جنگيد اما نشد ،سخته اما ادم دوباره رو پا ميشه دعا ميكنم برات دلت اروم بشه و خدا يه جوري بهت فرشته هاتو برگردونه كه غمت تسكين پيدا كنه فدات شم

دوستای عزیز یه درد دل بکنم   من بارها نوشتم و تاکید کردم اگر مستعد یبوست هستین نشاسته نخو ...

خواهر خوبم ما همیشه قدر دان زحماتت و دلسوزی های خواهرانت هستیم 

انشاله ک اجر اینکارت ی گل پسری باشه ک خیلی صبوره و تحت هیچ شرایطی اسباب بی‌خوابی مامانشو فراهم نمیکنه 

@samin11    

ثمین جون خوبییی من رفتم ببمارستان الزهرا خلاصه یکی مونده به آخذ نوبتم شد از صبح رفتم تا ساعت پنج دیگه سرم گیج میرفت رفتم پیش دکتر به من گفت معلومه خیلی لسترسی هستی دکتر خوبی بود یکم بی خیال بود گفت تموم دکترای رشتو تموم کردی اومدی اینجا گفتم آره واقعا دیگه نتونستیم اون هزینه هارو دوباره پرداخت کنیم باهام حرف زد بهم گفت هر وقت خودت خواستی بیا ولی فعلا نمیخوام برم برام پرونده درست کرد 

فقط یچیزی ثمین جون ما اوندفعه الزهرا آی یو آی کردیم اتاقی که زن و شوهر باهم میرن توش که نمونه بگیرن خیلی ناجور بود شوهر منم اصلا ببخشید تنهایی نمی تونه برای آی وی افم اتاقش همون روبروی اتاقی که دکتر زنان ویزیت می کنه یا فرق داره ؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نمیدونم والا چی بگم امیدوارم اشتباه کرده باشه

اين سن سونو ها زياد اعتباري نيست بهشون تا ان تي برسي  نگران نباش هماتوم هم ديگه الان همه دارن رحم مگه چقدره يه هماتوم پنج سانتي نصف بيشترشو ميگيره ولي جنين قوي مطمن باش برا زندگي ميجنگه بسپار به خدا استرسم دور كن ،منم حدود ٤ سانت و خرده اي هماتوم دارم رحم كلش مگه چقدره من حتي مطلق هم نيستم چون ميدونم نه تاثيري تو خروج خون داره نه چيزي فقط كار سنگين نميكنم،دوستم هماتوم داشت بخته لخته خون ميرفت دكتر بش گفت خانوم من شيافم نميدم جنين قوي خودش بايد بمونه و پسرش تو كلي خون و خون ريزي و لخته هاي سنگين موند  الهي به حق صداي همين اذان دل همتون شاد بشه هميشه غم نبينين