2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046072 بازدید | 684498 پست
عزیزم من بار قلب جنینم ۸ هفته و دو روز قلبش ایستاد. دکتر گفت سقط هایی ک قلب تشکیل میشه ، بعد می ایس ...

عزیزم به سلامتی شما دو تا نی نی داری؟

میشه بگی انتقال چندم باردار شدی؟و اینکه اوایل بارداری هماتوم داشتی؟؟؟؟

منم دو تا فسقلی دارم که البته قلب یکیش هنوز دیده نشده و توو هفته هفتم هستم.دکتر بهم گفت یه هفته دیگه بیای احتمال داره قلب اونم تشکیل شده باشه،الان به خاطر وجود هماتوم کمی خونریزی دارم.میخواستم ببینم شما هم این مشکل رو داشتی؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اون طوری باید بگم که خدا تو رودرواسی بمونه ..مگه حرف و کار دیگه ای ازم برمیاد زینب جون بخدا دل ...

الهام جون شک نکن تهران بیا، چون تو میخوای یه بار دیگه شروع کنی ریسک نکن اصلا، بعد هم اینکه مثلا مراکز شلوغ مثل رویان یا ابن سینا انتخاب نکن، اگر مثلا هزینه خیلی اذیتت نمیکنه صارم ،گاندی و....

شاید انتخاب مناسبی باشه، باز تحقیقات بکن گلم

عزيزم فقط آنتی‌بیوتیک ها هستن که بااااااااید سر ساعت بخوری که اثرش کم نشه، ولی کلا نباید مثلاً یه شب ...

مرسی عزیزم نه من بین ۹ تا ۱۰ می خورم نه زودتر نه دیر تر

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دوستان عزیزم  این مدت خیلی بهم دلگرمی دادید حالمو پرسیدید خلاصه اگه اینجا و شماها نبودید روزها ...

عزیزمممم برو ایشالا دل همرو شاد می کنی 😚😚

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام دوستان من فقط یه جنین بلاست داشتم که فرستاده بودن pgs امروز جوابش اومد، ژنتیکی مشکل داشت دکت ...

سلام خانمی چرا سابقه سقط دارید ؟اخه منم قرار بود pgs کنم ولی چوم ففط یک جنین بود گفتن از میره نکن من سابقه دوتا بارداری پوچ دارم .....