2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
جمعه‌ها معمولاً نمیان عزیزم. @زینبی_بابا    

عزیزم برا شما هم آزمایش غربالگری دوم نوشتن با سونو؟ برا هفته بعد و اینکه ان تی بهتون جنسیت گفتن اخه تیکرتون صورتی هس؟

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به عزیز دلم. خوبی ثمین جان. یه دنیا ممنون. فردا حتما یا زنگ میزنم یا میرم

باید حضوری بری.اکثرا دارن ولی نمیدن.مال ما از خود بیمارستان زنگ میزنن داروخانه تا بده

من از داروخانه دکتر فروزان سعدایی گرفته بودم البته 6 ماه پیش.دقیقا روبروی ایستگاه متروی سهروردی

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
بستگی داره دکترتون چه زمانی رو گفته باشه،،،  ببینید درمورد خودم جوابتون هیچکدامه،،،  من یک ...

ممنون عزيزم دستت درد نکنه

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
همسرم توی این سیکل اصلا با من همکاری نکرد. از روز اول خودم رفتم. حتی برای امضاء هم نیامد ومجبور شدم. ...

وای یاد خودم افتادم من که بار اولم بود تمام رفت و امدهارو تنها رفتم فقط روز پانکچر که همسرم باید میومد نمونه هم میداد باهام اومد بعدشم که نتیجه منفی شدش زندگی من جهنم شدش، الان هم خودم دارم بازم دست پا میزنم همسرم همش میگه تو بچه دار نمیشی چقدر خودمونو اذیت میکنی و هزینه میکنی ولی من دست بردار نیستم میدونم اونم از ناراحتیش اینو میگه،،  شما هم غصه نخورید آن شالله زودی باردار میشید و بهش تذکر میدید که نباید از رحمت خدا ناامید شدش

ورزش مخصوصا پیاده روی خیلی خوبه برا کیفیت تخمک ها و فعالیت تخمدان ها

مرسی گلم تو سیکل ای وی اف هستم گلم..ان شاالله هم دوچرخه میزنم هم پیاده روی 

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
بهم گفتن سیستم دفاعی بدنم بالا باید امپول بزنم سه ماه .. یه دونه جنین دارم این هفته هم باز تخمک کشی ...

سلام از کجا متوجه شدید سیستم ایمنی بدنتون بالاست؟  آزمایشات ایمنی و انعقادیو انجام دادید؟

خوبی تیارا جان؟ آزمایشات رو انجام دادی؟

ممنونم عزیزم، شما خوبید؟؟  نه میخوام خدا بخواد فردا صبح برم انجام بدم آخه برای احتیاط سه روز گوشت نخوردم گفتم آماده باشم برای هر شرایطی،،   هرچند همسرم مخالفه انجام ازمایشه و میگه این همه میخوای هزینه کنی آخرشم هیچ

وای یاد خودم افتادم من که بار اولم بود تمام رفت و امدهارو تنها رفتم فقط روز پانکچر که همسرم باید میو ...

سلام عزیزم بلاخره موضوع رو گفت به خانواده ها؟ولی من مطمئنم شما بزودی مامان میشی شک نکن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستان يکي به من بگه سيکل لانگ يعني چي ؟

ببین ما دو نوع سیکل برا تخمک کشی و هم چنین انتقال داریم.یکی سیکل لانگ یا بلند یا همون ۴۵ روزه یکی هم سیکل کوتاه که ممکنه ده تا فکر کنم ۲۰ روز طول بکشه.اینکه کدوم سیکل رو برا شپا انتخاب کنن بستگی داره به دکتر و تشخیصش برا شما بر اساس وضعیت رحم و تخمدوناتون.

سیکل بلند این طوریه که یه دوره ال دی میخوری و تقریبا از وسطاش تزریق بوسرلین یا همون سینا فکت شروع میشه تا روزی که بهتون گفتن دوباره باید برین سونو که موقع سونو ممکنه تشخیص بدن باز سینافکت لازمه یا نه.بعدش هم داروهای اصلی شروع میشه که بازم اون با تشخیص دکتره که چه دارویی تحریک تخمدانی برات تجویز کنه چند دوره ممکنه این بین سونو بشی و با توجه به عملکرد تخمدان داروها عوض و یا تمدید بشن .هر وقت تخمکات به سایز خوبی رسیدن آمپول آزاد سازی میدن و ۳۶ ساعت بعد هم عمل تخمک کشی هست.

سیکل کوتاه ال دی و سینافکت نداره و مستقیم داروهای اصلی تحریک تخمدان شروع میسه .که اونم انتخاب این نوع سیکل بستگی داره به شرایط و رحم و تخمدان ها.

نمیدونم درست توضیح دادم یا نه.اینا جیزاییه که من از این تاپیک یاد گرفتم و البته تجربه خودم.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ممنون از جوابت سوال من اين يعني بعداز تموم شدن سوﺋر فکت برم سنو يا بعد از تموم شدن قرص ال دي؟

خودشون باید بهت بگن.من موقعی که گفتن بهم سیکل لانگ رو برام انتخاب کردن و نحوه مصرف داروها و امپول ها رو برام توضیح دادن، بهم گفتن فلان تاریخ نوبت بگیر که بیای سونو.ال دی که تموم شده بود اون موقع .سینا فکت هنوز اندازه ۵ یا ۶ روز توش بود که اومدم و دیدن کیست دارم گفتن ۴ روز دیگه مصرف کن بعد از ۴ روز کیست از بین رفته بود دیگه قطعش کردن و داروهای اصلی رو برام شروع کردن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام عزیزم بلاخره موضوع رو گفت به خانواده ها؟ولی من مطمئنم شما بزودی مامان میشی شک نکن

نه هنوز نگفته البته رفتارش خیلی متزلزله با کوچکترین فشاری میگه، ولی اصرار داره من حداقل به خانواده خودم بگم، منم همش قضیه رو میپیچونم ولی حقیقتش غیر مستقیم به خانوادم گفتم که مریضم و مشکل دارم ولی متاسفانه فقط گفتن توکل و نذر کن درست میشه،،  من نمیتونم این جواب خانوادمو به همسرم بگم چون اگه بگم بی‌تفاوت بودن همسرم قاطی میکنه عصبانیتشو سر من خالی میکنه،،   خودم فقط روز و شب تو فکرم و چه کنم چه کنم میگم،،  هیچ کسو ندارم تنهام خیلی تنهام همه تصمیمات درمانی هم با خودمه فقط دارم به درو دیوار میزنم