2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
تازه روز سوم

عه ثمین جون انتقال دادی عزیزم؟ان شاالله که بیام اینجا خبر مامان شدنتو بخونم 😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نه گلم دست ما نیست، بر اساس کیفیت نی ها رو میذارن، البته جایی که من هستم  مثلا دو تا جنین گرید ...

عشقم من فمیبیونم داره تموم میشه 

اینو جاش بخورم بخاطر ویتامین A و E داره عیبی نداره؟ 

من هفته ۷ هستم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خواهر قبلی رو ببر براش چون توی الزهرا خودشون ازمایششون دقیقه

آخه من یبار اونجا آی یو آی کردم شوهرم آزمایش داد نگفتن ضعیفه هیچی نگفتن تا اینکه اومدیم پیش دکتر صدری پارس آزمایش داد فهمیدیم خیلی وقته که واریکوسل داره در حالیکه آزمایشگاههای دیگه می گفتن خوبه 😒😒

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
زنگ زدم دوباره بهش گفتم زنگ زدم قطع کردی میگه حالا باز جوابتو میدیم ما اینجا هستیم فقط بگیم بله یا خ ...

خوبه.خدا رو شکر.

میگن زبون کلید روزیه‌. خوب کردی زنگیدی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام زينب جان شوهرم از بيضش اسپرم برداشت کردن اولش دکترش گفت خوبه ولي امروز دکتر برگشت گفت فريز کيفي ...

عزیزم حتما فریز کنین، اگر بعد از فریز خوب نباشه که باهاتون تعارف ندارن، دوباره برداشت می کنن

مرسی عزیزم میشه توصیح بدی یعنی چی با سونو انتقال میده؟ 🤔

یعنی میگه با مثانه پر بیاین ، و سونو میکنه تا ببینه جنین ها کجا توی رحم آزاد میشن.

اما مثلا طرازی با عمق رحم انتقال میده. تجربی. زیر سونو نگاه نمیکنه.

سلام عزیزم عالیه، حسابی رژیم پر پروتیین رو رعایت کن  بله با إمپول رشد می کنن، داروهای تحریک تخ ...

یعنی اونایی ک پر از پروئتین هستم‌نخورم؟؟؟ ممنونم عزیزمممم فدات شم..ان شاالله 

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
زی زی جان نگران نباش من کلاس ورزش زایمان میرم و شنا زایمان طبیعی😁😁😁😁 بعدش همین دردارو دارم اما ...

وااای خدا خیرت بده عاشقتم یعنی😘😘

😍😍😍😁😁

کار خوبی کردی من الان دو هفتست میخوام برم کلاس و ورزشای آمادگی زایمان و انجام بدم همش استرس دارم پیامتو دیدم کلی انرژی گرفتم از فردا قراره خونه تکونیمو شروع کنم البته با کمک همسر جان و نظارت من

😂😂

خدا جونم شکرت...
نمیدونم والا این دکتر مم خوپش که نییت ولی ماما با سواد منم ترسیدم گفتم اشکال نداره من مناسفانه همخ ...

من بین تو تا جنین هام بود. بین دو تا کیسه آب ها به قول معروف.

سونو گرافه گفت جاش خیلی بد نیست.

فک کنم ۴۰ در ۲۰ بود حجمش.