2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046254 بازدید | 684508 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عاشققققققق دمنوشم اونم هل و دارچین و زعفرون ناامیدم کردی😔😔😔😔

پس یه شکمو دیگه مثل خودم پیدا کردم 

من هفته 20 در حد یه قلوپ دمنوش ترکیبی زعفران و دارچین و... خوردم، خداییش چسبید، ولی بیشتر دیگه خطرناک بود بخورم

اما تو غذا زعفران میریزم، یا قبل از اینکه حساسیت بگیرم هل و دارچین هم میزدم، اما دیگه خارش شدید گرفتم، مجبور شدم قطع کنم

من شنیدم زیرجلدی رو باید مستقیم زد..ولی دیدم بعضی پرستارا کمی مایل میزنن..منم سعی کردم مستقیم بزنم و ...

موفق باشی قهرمان من عرضشو ندارم دیشب همسرم باشگاه بود 1ساعت امپول رو توی دستم نگهداشتم نتونستم بزنم بلاخره با یکساعت تاخیر همسرم زد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من خودمو بستم به کله پاچه و قلم

کله پاچه نخور دختر خوب. مگه تو فشارت بالا نیست؟اینهمه خواراکی چرا کله پاچه آخه. که تو حالت عادی هم میگن نخورید

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لی لا جان گونال اف رو داروخانه دکتر برات زاده داره فقط اول بزنگ بهش بعد برو.گفت تعداد محدود دارم 44 ...

الان زنگ زدم گفت چندتا دونه ۷۵ مونده. گفت دو هفته پیش ۳۰۰ توزیع شد اما قیمتش ارزون خورده بود شرکت وارد کننده اش متضرر شد. گفت باید دونه ای ۴۰۰ تومن بود اما سیصدو خورده ای قیمت خورده بود. گفتش حالا میخوان موافقت رو بگیرن که به جبران اون سری، این سری بیارن دونه ای پونصد و خورده ای هزار تومن!!!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
موفق باشی قهرمان من عرضشو ندارم دیشب همسرم باشگاه بود 1ساعت امپول رو توی دستم نگهداشتم نتونستم بزنم ...

من خودم بزنم راحت تر میتونم دردش رو تحمل کنم..به شوهرم گفتم امروز خودم زدم کلی دعوا که تو بلد نیستی چرا زدی..😕😕

چی میگی تو😤😤😤😤
من از اول بارداری آنوکسا و آسپرین داشتم. اما اصلا قبلا نداشتم. حتی هایپر هم شده بودم. حتما یه چیزی ...

نه مطمئنم بعد هایپری و تخلیه آسیت چند روز انوکسا زدم همین. شما تخلیه داشتی و انوکسا ندادن بهت ؟

چقدر حیف فکر کردم تهران هستش آخه خیلی ازش تعریف کردی

شما که بارداری انشالله بهش احتیاج نخواهی داشت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....