2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره خدا رو شکر تشکیل شده،دکتر توو مانیتور بهم نشون داد.ولی گفت برا صدای قلبش دو هفته دیگه بیا

بازم مبارک بهار جون ..انشاءالله صدای قلبشم بسلامتی میشنوی😍😍😘😘

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام عزیزم هنوز نه پس فردا آزمایش دارم ..آبجی قربونت برم برای من همه منتظرا تو این شب عزیز دعا کن دی ...

عزیزم انشالله مثبتی با دل پاکی که داری برای همه دعا میکنی و ایت الکرسی میخونی

من که منتظر جواب مثبتتم عزیزم همش هم دعات میکنم🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام بچه ها من هفته ۳۴ رفتم سونو دکتر دست زده بود گفته بود بنظر وزنش کم میاد  الان که رفتم سون ...

والله فک کنم وزنش خیلیم خوبه برا این هفته

Bpd هم یعنی بزرگترین قطر سر جنینی که اونم نرماله

نمیدونم قد رو چجوری مینویسن

این عدد برا قد نیس

نه عزیز دلم. سیکلم قرار بود این ماه باشه که گونال هنوز پیدا نکردم

دکترای ابن سینا اکثرا داروهایی که داروخونه خودشون هست میدن مثلا من گونادوپین داشتم بجای گونال. فکر کنم کلا تو اون بازه همه گونادوپین میدادن پزشکای ابن سینا ( البته نمی دونم الانم همون رو میدن یا نه من حدود ۳ ماه پیش پانکچر شدم) و خوب هم جواب میداد به من که بعد یه هفته دکتر گفت دوزش رو واست پایین تر میارم 

شاید به پزشکت بگی بهت دارو دیگه ایی بده در این قحطی دارو 

4 5 تا رو خوب اومدی. خودمم با بچه زیاد موافقم. حداقل 4 تا        

لی لا جون انشاءالله بار اول دوقلو نصیبت بشه بعدشم یه دوقلوی دیگ خدا بهت اشانتیون بده😇😇😇😇

والله فک کنم وزنش خیلیم خوبه برا این هفته Bpd هم یعنی بزرگترین قطر سر جنینی که اونم نرماله نمیدونم ...

مرسی ،bpd,hc,ac,fl,رو زده ولی قدش رو نزده کلا نمیزنن؟

یا مهم نیس؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
لی لا جون انشاءالله بار اول دوقلو نصیبت بشه بعدشم یه دوقلوی دیگ خدا بهت اشانتیون بده😇😇😇😇

انشالله

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
قربونت برم دعا کن همه چي خوب پيش بره هايپر نشم نتيجه بگيرم 

از نظر من هایپر شدن چیز بدی نیست چون یعنی کلی تخمک ازت گرفتن و الان دکترا کنترلش میکنن خیلی اذیت نشی حتی با اینکه جنین ات فریز میشه و ۲ ماه عقب می افتی هم باز بد نیست بعضی دکترا مثه عارفی کلا هایپر هم نشی فریز میکنن میگن جنین فریز بهتر میگیره پس ذهنت رو درگیر هایپری نکن عزیزم

ایشالله جنین های خوبی واست تشکیل میشه و خیلی زود مامان میشی بوس

آره یه زمانی دختری بودم ک صدای خنده هام و شادی هام قطع نمیشد اما امان از روزگار ک وفق مراد نبود و .. ...

منم وقتی دختر بودم آنقدر میخندیدم یجا بند نمیشدم از صبح تا آخر شب فقط قهقه..همه میگفتن چقدر شادی چقدر میخندی..الان باورت میشه هر کی میخنده میگم چطور میخنده یا یکبار از ته دل بخندم تعجب میکنم ..انگار ذخیره خنده هام تمام کردم