2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046562 بازدید | 684528 پست
میدونم خیلی زوده بلاست رو نمیدونم جنینام فریز نبودن و سه روزه بودن کلا سه تا انتقال داده بودم

۳ روزه رو می خوای روز ۱۰ نشون بده دختر؟ الان آزمایشم شاید نشون نده دیگه نزن باور کن فقط به خودت استرس میدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ما رفتیم طب سنتی گفتیم میخواییم سبک زندگی سالم داشته باشیم حالا بچه هم نداریم کلی هم دوا و ای ...

زینب جون ما اگر رفتیم طب سنتی ازشون دارو نگیریم ؟آخه اگر خدا بخواد و جواب آزمایشمون مشکلی نداشته باشه،قراره از ماه دیگه مکمل بگیریم که بعد عید میکرو کنیم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
۳ روزه رو می خوای روز ۱۰ نشون بده دختر؟ الان آزمایشم شاید نشون نده دیگه نزن باور کن فقط به خودت استر ...

چه بدونم 

خیلی بلد نیستم

گفتم الان با سه روزه بودنشون شاید نشون بده

البته بعد یه ساعت هاله انداخته

دلمو بهش خوش کردم 

عالیه مبارکه عزیزم حتما روزای دیگه زودتر میندازه مبارکت باشه دوستم

واقعا راست میگی😍😍

یعنی بعد یه ساعت هم قبوله

میگن بی بی چک این مدلی درست نیستش که

زیاد اینجا خوندم که باید نهایت تا ۱۰ دقیقه هاله بندازه

بچه ها منم میخوام آمپول آنوکساپارین رو خودم به خودم تزریق کنم..

شماها چجور یاد گرفتین؟

به نظرتون خطرناکه خودم تزریق کنم..آخه هر چی نگاه میکنم میبینم کار خاصی نداره

چی میگی تو😤😤😤😤
عزیزم احتمالا استرس به خاطر جابجایی هم هست، ولی فکر کنم اون ژل خیلی خوبه، از عطاری ها بگردی پیدا میک ...

سلام زینب جون خوبی؟میشه راجع به ژل رویال یه توضیحی بدی؟برای کیفیت تخمک خوبه؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
واقعا راست میگی😍😍 یعنی بعد یه ساعت هم قبوله میگن بی بی چک این مدلی درست نیستش که زیاد اینجا خون ...

عزیزم ان شالله که مثبتی..ولی جای تو بودم دو روز دیگه دندون رو جگر میزاشتم بعد یه راست میرفتم آزمایش میدادم

بی بی چک آدمو دیوونه میکنه😳😳

چی میگی تو😤😤😤😤
بچه ها منم میخوام آمپول آنوکساپارین رو خودم به خودم تزریق کنم.. شماها چجور یاد گرفتین؟ به نظرتون خ ...

من خودم تزریق میکنم، خیلی راحته، مستقیم یا یکم با زاویه بزن دور نافت، چهار انگشت فاصله بده حتما به نافت ،بعد بزن.

خیلی هم میسوزونه و بدتر از همه کبود هم میشی، والا من پرستارا کبودم کردن و درد شدید بهم دادن ولی خودم که زدم خیلی بهتر بودش

مینو جون چندمین روز انتقال هستی؟ اولین باره آی وی اف انجام دادی؟

یازده.

دومین باره.بار اول که پانکچر شدم فقط یه جنین داشتم که منفی شد.پانکچر دوم در کمال ناباوری چهارده تا تخمک و هفت تا جنین شد.که دو بسته درست کردن.سه تاشو انتقال دادم.سه روزه بودن

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر