2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
عزیزم آسپرین رو که حتما حتما قطع کن و گرنه موقع سزارین و بعدش کلی خون ریزی شدید میاد سراغت خطرناکه ...

انوکسا روپرسیدم دکتر  گقت هفته ۳۶ ولی گفت به جاش هپارین باید بزنی 

مگه دوتاش برای رقیق کردن نیست 

خب اینجوری که باز همونه 

نمیرم یوقت 😅

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام زینب جون...میگم به نظرت کی این حال خراب من خوب میشه؟ خیلی داغونم خیلی..دیگه رومم نمیشه به کسی غ ...

برای اسید دکتر به من پنتو پرازول داد 

خیلی خوبه وقتی بخورم هر چند میترسم کم میخورم  انگار چاقو میکنن تو گلوم وقتی  رفلاکس دارم خیلی عذاب اوره 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزیزم بلاست هم ممکنه تقسیم سلولی دو قلویی انجام بده هر چی دیر تر نوع دو قلویی همسان متفاوت تر میشه& ...

نوع دوقلویی همسان متفاوت تر یعنی شبیه هم نمیشن یا جنسیتشون فرق میکنه؟ بهم چسبیده که نمیشن خدای نکرده

یه فاکتوری بود تو آزمایشات فکر کنم هموسستین اونو گفتن باید قبلش گوشت نخورده باشی.منم دکتر نگفت قبلش ...

عزیزم جواب اون هموسستین خوبه فکر کنم روزای قبل آزمایشمم گوشت خوردم چلو گوشت دوروز قبلش و قورمه سبزی شب قبلش الان که خوردم چه تاثیری داره یعنی ممکنه به خاطر گوشت مشکل نشون بده یا مشکل باشه نشون نده؟

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام میخوام یه مطلبی بگم . امیدوارم که قضاوت نشم. برام خیلی سخته . سخت ترش اینه که کسی نیست درک ...

عزیزم این که میخوای شرعی باشه رو درک می کنم این هم که دوست داری خودت طرف رو بشناسی منطقیه به نظرم چون بالاخره یه سری از خصوصیات رو ارث میبره ولی چرا یکی دو هفته باید صیغه باشه رو نه. اکی تو اون شخص رو انتخاب کن ولی به همسرت نگو کیه. صیغه هم بخونن ولی هم رو نبینن فقط موقع لقاح صیغه باشن کافیه. آدم از آینده و احساس آدم ها خبر نداره خدایی نکرده خدایی نکرده مهرش به دل شوهرت بیفته یا اون وابسته شوهرت بشه میخوای چه کار کنی؟ دستی دستی زندگی خودت رو خراب نکن به شوهرت هم نگو آشنایی هست که میشناسه. من به واسطه تجربیاتی که مادرم داشته به خاطر کار تو مراکز ناباروری بهت میگم به هیچ وجه نذار شوهرت و اون خانم همدیگه رو بشناسن. 

وای تو نوبت انتقال نشستم گفتن مثانه نیمه پر.. کم کم احساس جیش دارم چیکار کنم نمیشه خالی هم کنم.. دکت ...

ان شاءالله انتقالت مثبت بشه و مامان چندتا وروجک بشی🙏🏻🌹

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
سلام دوستاي خوبم  ممنووون از همگي كه  باهام مثل يه خواهر همدردي كردين ببخشيد كه ناراحتتون ...

الهی بمیرم برات عزیزم خدا انشاله برات جبران کنه من تازه دیدم

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
مونا جون طرازی هم خیلی خوب وقت می‌گذاره واسه مریص البته‌ تو مطبش  آنا جون هم مراجعش بود اگه یا ...

مراکز هم الان با یه دکترن البته من ابن سینا هستم اونو میگم مثلا کسی که با طرازی ویزیت شه دیگه همیشه باید با همون ویزیت بشه بخواد هم عوض نمیکنن مگر اینکه کلی چک و چونه بزنی یا چند بار با دکتر خودت نتیجه نگرفته باشی

سلام صب بخیر ۴امین روز انتقال ام هست درد شدیدی شب داشتم الان هم کمر درد ....اومدم سر کار خیلی نگرانم ...

منم دیشب تو خواب چنان دل درد پریودی شدم که از درد بیدار شدم ایشالله که خیر باشه منم امروز خیلی کار دارم نمی تونم بمونم استراحت کنم

امیدوارم که ببینه  ... من ایران زندگی نمیکنم هزینه ها اینجا خیلی بالاست بخوام بیام ایران هم ...

عزیزم کجایی؟ توی خارج از کشور ، خیلی جاها یک بار دولتی انجام میدن با هزینه کم. دفعات بعد آزاده.

الان شما یک بار انجام دادین؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
یه فاکتوری بود تو آزمایشات فکر کنم هموسستین اونو گفتن باید قبلش گوشت نخورده باشی.منم دکتر نگفت قبلش ...

من چند ماهیه چون تو اقدامم اسید فولیک و یودیفولیک میخورم الان سرچ کردم که اونا باعث پایین اومدنش میشه یعنی میشه به خاطر اسید فولیک درست نشون نداده باشه @زینبی_بابا   عزیزم اگه تو هم میدونی جواب بده ممنون

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام زینب جون...میگم به نظرت کی این حال خراب من خوب میشه؟ خیلی داغونم خیلی..دیگه رومم نمیشه به کسی غ ...

الهی دور از جونت

همیشه بهت فکر میکنم مخصوصا وقتایی که دیر به دیر میای میگم یعنی بهتر شده سارا جون

عزیزم نون خشک یا بیسکوییت برای اسید معده خوب نیست؟ تا گلو بالا میاد بعد خدای نکرده گلوتو نسوزونه گلودرد شی

طب سنتی چیزی که تهوع یا اسید معده رو کم کنه پیشنهاد نمیده؟ میدونم اگه یکی یه جا دیگه سیرابی درست کنه بیاره برات خیلی به معده ات کمک میکنه