2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
مبارکه عزیزم،امان از این گوگل .......

اره والله یکجا نوشته بود لوبیا سبز برای اندومتر خیلی خوبه منم بعد از انتقال سه روز اول خودمو بستم به لوبیا سبز یکهو دیروز خوندم‌یک سایتی نوشته بود قاعده اور است اقا استرس گرقتم نه میشد بیارمش بالا نه کار دیگه ای کنم   گفتم ولش کن هرچی بادا باد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من واریوپپتیل زدم برای پانکچر منم تا خط 50 میزنم سینافکت رو، فکر کنم انتقالمون نزدیک بهم باشه😍 ال ...

آره عزیزم امروز هفتمین روزیه که ال دی میخورم.به من گفتن ۲۹ نوبت بگیر واسه سونو.دیگه نمیدونم تا اون موقع پریود شده باشم یانه.آره تقریبا نزدیک همیم😎😎😍😍

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
خخخ دیگه دستش راه افتاده اینبار دیگه واسه توئه که مامانتکنه😍😍😍انشالله

امیدوارم عزیزم

اونروز به منشیش میگم من پیشکسوتم اینجا😂😂😂 البته تقریبا یه سالو سه ماهه میرم پیشش از مهر پارسال

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنونم عزیزم ، عماد کجاست؟؟ ازمایشگاه انتقال خون خیلی شلوغه ؟؟ اخه من گیر مرخصی هستم  دکتر به ...

تیارا جان منم همین آزمایشات شما رو داشتم کلا یک و چهارصد شد.البته من تهران نبودم اهواز آزمایشاتم رو انجام دادم.راستی سه روز قبل از آز نباید گوشت و فرآورده های گوشتی بخوری

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
اره والله یکجا نوشته بود لوبیا سبز برای اندومتر خیلی خوبه منم بعد از انتقال سه روز اول خودمو بستم به ...

چه باحال تعریف کردی

راست میگی بخدا، شوهرم میگه هروقت تو شروع میکنی به سرچ تو نت ما بیچاره میشیم دیگه😕😕😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها من باز خونریزی کردم تورو خدا دعا کنیید😭😭😭😭😭

خون دیدی یا لکه؟چه رنگی بود؟مقدارش چقدر بود؟

نگران نشو،شیاف بذار دراز بکش،چیزی نیست مامان خانم،فسقلات دارن بازیگوشی میکنن

آره عزیزم امروز هفتمین روزیه که ال دی میخورم.به من گفتن ۲۹ نوبت بگیر واسه سونو.دیگه نمیدونم تا اون م ...

من روز هفتم سیکلم ال دی رو شروع کردم دیروز 17 سیکلم بود سونو شدم بهم سینافکت داد دیگه گفت هرموقع پریود شدم برم فکر کنم 9تا دیگه ال دی دارم بخورم

امیدوارم مثبت بشیم همگی😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستااااان تورو خدا کمک من شهرستانم از تهران خيلي دورم سيکل پانکچرم چن روز ديگع شروع ميشه راسته که بايد ي روز در ميون سنو بشم اگه اينجور باشه ک من نميتونم تورو خدااااا کمک کنيد 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
خون دیدی یا لکه؟چه رنگی بود؟مقدارش چقدر بود؟ نگران نشو،شیاف بذار دراز بکش،چیزی نیست مامان خانم،فسقل ...

قربونت دعا کن

خون دیدم عزیزم نه خیلی زیاد

ولی کمم نبود اصلاا

رفتم دستشویی همینجوری‌سرازیر شد ازم😭😭

دعا کنید

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
خانوما عکس رنگی کجا بگیرم؟ اینطور که شنیدم خیلی درد داره. اره؟ دکترم تو بیمارستان صارم نوشت اما ...

من دو بار تا حالا عکس رنگی گرفتم هر دوبارم خیلی خیلی راحت بود. دردشم یه کوچولو مثل درد زمان پریودیه تازه خیلی کمتر

من شهرستانم عزیزم تهران برای این کار جایی رو نمیشناسم