2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046360 بازدید | 684509 پست
خواهش میکنم گلم،،باشه عزیزم من ۳۳سالمه ودیگه تو۱۸سال هستم که ازدواج کردم،،نه بابا من فکر میکنم شما ...

نه من 35 سالمه، منم تو ششمین سال ازدواجم هستم و 6ساله که اینجا زندگی میکنم😶😶😶

گفتم که از همه بزرگترم😂😂😂

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزمم تو خوبی؟  اره دیگه کشت من و امروز ۴ پریودم از دیشب قرص ال دی رو شروع کردم  خ ...

قربونت عزیزم...باور کن یه گوشه ذهنم هی به یادت بودم...ایشالا که شما هم به نتیجه مطلوبت برسی.

سلام دوستان.من بار چهارم انتقال دیروز از دادم و خدا رو شکر مثبت شد.امروز از روز انتقال روز شانزدهمه ...

مبارکت باشه عزیزم، یعنی میشه منم بار چهارمم مامان بشم دیگه😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم میشه عکس نسختونو بذارین اخه نن چند روز پیش رفتم گفتن فقط یه ازمایشت یک میلیون که باید بره تهرا ...

سلام،  من تهرانم عکس نسخه هامم گذاشتم خود دکتر گفت یکی از نسخه هات حدود یک نیم میشه یکی دیگه هشتصد تا نهصد،  من فعلا تصمیم نگرفتم کدوم آزمایشگاه برم تا از خودشونم بپرسم

نه من 35 سالمه، منم تو ششمین سال ازدواجم هستم و 6ساله که اینجا زندگی میکنم😶😶😶 گفتم که از همه بزر ...

عزیزم انشالله خوشبخت بشی وامسال عید با جوجوهات که توراه داری سر سفره هفت سین بشینی،،ای کاش عکستو میدیدم شاید قبلا دیده بودمت تو بیمارستان

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
۲۱ بودن.همه رو تمام کردم بعد ۴ روز هم پریود شدم.روز سوم پری هم سونو شدم و داروهای انتقالو شروع کردم

اهااا به من گفته ۱۴ تا خوردی بیا سونو

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام دوستان ؟

پنیر پیتزا ضرر داره ؟

من شدید و وحشتناک هوس سیب زمینی با پنیر کردم 

کسی اطلاعی داره ؟

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
قربونت عزیزم...باور کن یه گوشه ذهنم هی به یادت بودم...ایشالا که شما هم به نتیجه مطلوبت برسی.

قوربونت برم عزیزمممم ایشالاا هممون نتیجه بگیریم و نی نیامون بمونه برامون

سلام دوستان ؟ پنیر پیتزا ضرر داره ؟ من شدید و وحشتناک هوس سیب زمینی با پنیر کردم  کسی اطلاعی ...

نه بابا انقدر سخت نگیرین یسری چیزا واقعا نباید خورد ولی اینا اشکال نداره بخور نوش جونت

قربونت، انشاالله یعنی این دفعه نگیره دیگه باید سرمو بکوبم به دیوار😐😐😅

عزیزم اینجوری نگوووو....ایشالا میگیره خوبشم میگیره....باور کن من از رها کردن چیزهایی که براشون نگران بودم خیلی نتیجه گرفتم...رها کن...همه چیزو به خدا بسپر و یقین داشته باش درستش میکنه.

سلام دوستان ؟ پنیر پیتزا ضرر داره ؟ من شدید و وحشتناک هوس سیب زمینی با پنیر کردم  کسی اطلاعی ...

من ده روز بعد انتقالم پیتزا خوردم

سیب زمینی با پنیرم دوبار تو انتقالم خوردم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم