2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست
سحر جان از استراحت و مراقبت هات بگو ....

الان که استراحت مطلقم تقریبا..چند روز پیش که پنج هفتم بود لکه بینی داشتم از اون موقع دیگه میترسم😨😨.سعی میکنم الکی بلند نشم بیشتر برای غذا خوردن و دسشویی بلند میشم..اکثرا دراز میکشم تا نشسته باشم

وقتایی هم که کمی سر پا میمونم یا یه کوچولو خم میشم کاری کنم درد میاد سراغم!

بعد انتقالم هم تا سه روز خوابیده بودم..فقط برای دسشویی پا میشدم.ولی بعدش کم کم کارای خیلی ساده انجام میدادم حتی آشپزی میکردم یه روز در میون!البته چیز ساده میپختم

به نظر هر کی یه جوریه..بعضی کارهای روزانشونو انجام میدادن باردار شدن..بعضی از منم بیشتر استراحت میکردن ولی منفی شدن

همه چی دست خداست..

چی میگی تو😤😤😤😤
سلام ممنونم ازهمتون ک بفکرمید خیلی واقعا لطف دارین مرسی ک دعام کردید هر۳سالم هستند تری کوریون تری آم ...

خداروشکر مامان سیما ایشالله بسلامتی بغلشون کنی 🤗🤗🤗🤗🙏🙏🤰🤰

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره من همون دهم و یازدهم لک دیدم،خیلی کم.همون روزم بیبی گذاشتم. ولی قانون ثابتی نداره،یکی ممکنه لک ...

مبارکت باشه مامان بهار ،🙏🙏🙏🙏🙏🙏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

من بایک جنین سه روزه میکرو شدم روز ۵شنبه انتقال دادن برام 

انشاءالله با همون یه دونه مامان میشی ..بچسبن به دلت نه ماه..برات آیت الکرسی خوندم ..دوهفته بعد خوش خبر باشی

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
@زینبی_بابا   عزیزم چندروز بود نیومده بودم سایت تاحالا هیچنگ وهیسترو نشدم پنجشنبه رفتم سونوهر ...

لعنت به این آندومتریوز      😤😤😤😤😤😤😤

عزیزم غصه نخور خیلی ها باردار  شدند فقط خدا بخواهد همه چی درست می شه     

اره فکر کنم وایی خیلیی بد بود الانم همش نگرانم رونم داره از درد میترکه با پشت سرم دعا کنید چیزی ن ...

انشاءالله که نی نی ها سالم سالمن ..استراحت کن بسپورشون به خدا عزیزم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏