2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
آره من همون دهم و یازدهم لک دیدم،خیلی کم.همون روزم بیبی گذاشتم. ولی قانون ثابتی نداره،یکی ممکنه لک ...

بهار جون دلم خیلی گرفته الان دارم با گریه برات مینویسم من امروز روز یازده ولی صبح که ببخشید دستمال کشیدم ترشحات قهوه های داشتم ..آخه دفعه های قبل که اینطوری شدم پریود شدم 😢😢😢پنج شنبه آزمایش دارم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام سمانه جون،خوبی؟بهتری؟ کلی از پیاما رو خوندم دنبال پیام تو میگشتم. ان شالله بهتری؟؟؟؟ من امرو ...

ای جانم مباارکه عزیزم

چقدر خوشحال شدم برای ماهم دعا کن

هفته چندی؟

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ممنونم ازهمتون ک بفکرمید خیلی واقعا لطف دارین مرسی ک دعام کردید هر۳سالم هستند تری کوریون تری آم ...

خدارو هزار مرتبه شکر سیما جون، انشاالله که صحیح و سالم بیان بغلت😙😙😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
قربونت برم انشاءالله خیلی زود مامان ماری بشی ..منم دوتا خواهر شوهرم و دوتا برادر شوهرم بعد من ازدواج ...

ان شاالله میشه عزیزم،درکت میکنم.

تمام این چیزایی که گفتی برا منم اتفاق افتاده و همه نگاهها توو فامیل خودم و شوهرم،مخصوصا توو فامیل شوهرم به منه.

هنوزم به جز مامان اینای خودم و دو سه تا از دوستام به کسی نگفتم.تا ان شاالله صدای قلب(یا قلبشون) رو بشنوم.

خیلی سخته،اما دلت به خدا قرص باشه،خدا برا هیچ کس بد نمیخواد.فقط ازش بخواه اونی که به صلاحته نصیبت بشه.

بهار جون دلم خیلی گرفته الان دارم با گریه برات مینویسم من امروز روز یازده ولی صبح که ببخشید دستمال ک ...

عزيزم ناراحت نباش منم وقتي مثبت شدم اولش ترشح خوني داشتم ك كم كم ب خون شد كه رفتم پد گذاشتم خيلي گريه كردم.شوهرم گف حالا امتحاني يك بي بي جك بزار و منم با نا اميدي كذاشتم ديدم سريع دوتا خط پررنك افتاد روز سيزده انتقالم.منظورم ازين حرفا اينه كه الكي به خودت استرس نده تا ازمايش ندي هيجي مشخص نميشه عزيزم😉😉😉

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
بهار جون مبارک باشه عزیزم ..خداروشکر

قربوووونت عزیزم،هنوزم باور نکردم.😢😢😢😢

قربوووون خدا برم این همه سال چشم به راه بودم و حسرت کشیدم

و با بارداری کسایی که خیلی بعد من ازدواج کرده بودن،به حال خودم گریه کردم.

نمیدونم چجوری از خدا تشکر کنم،ان شاالله خدا خودش حافظشون باشه تا به سلامت دنیا بیان.

عزيزم ناراحت نباش منم وقتي مثبت شدم اولش ترشح خوني داشتم ك كم كم ب خون شد كه رفتم پد گذاشتم خيلي گري ...

عزیزم قربونت برم آخه من تجربه سه تا میکرو منفی دارم..فدات شم برام دعا کن بارداری خدا زود صدات و میشنوه ..دعا کن برا منم مثل مال شما بشه

ان شاالله میشه عزیزم،درکت میکنم. تمام این چیزایی که گفتی برا منم اتفاق افتاده و همه نگاهها توو فامی ...

قربونت برم انشاءالله صدای قلبشونم میشنوی ..خدا با دوقلو تپل مپل جبران این همه سال و میکنه برات..منم فقط توکلم به خداست و معجزه دعای دوستان ..

عزیزم قربونت برم آخه من تجربه سه تا میکرو منفی دارم..فدات شم برام دعا کن بارداری خدا زود صدات و میشن ...

الهييييي امينننن عزيزم☺️☺️☺️☺️☺️فقط استرس نداشته باش گلم.بسپار ب خداي بزرگمون...انشالله كه مثبتييييي

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
قربوووونت عزیزم،هنوزم باور نکردم.😢😢😢😢 قربوووون خدا برم این همه سال چشم به راه بودم و حسرت کشیدم ...

انشاءالله سالم میگیریشون بغلت شیرشون میدی ..از سروکولت بالا میرن..وقت نمیکنی بیای اینجا

بهار جون دلم خیلی گرفته الان دارم با گریه برات مینویسم من امروز روز یازده ولی صبح که ببخشید دستمال ک ...

عزیزم اصلا به دلت بد راه نده،ان شاالله خیره.

نباید با گریه،فرشته هاتو ناراحت کنی،باید قوی باشی تا اونام قوی باشن و بمونن.

هر وقت دلتنگ شدی،قرآن گوش کن من که خیلی دلم با صوت قرآن آروم میشه.در ضمن برا خودت آهنگ ملایم و کلاسیک و همچنین آهنگای امیدبخش دانلود کن،نذار ناامیدی حالتو آشفته کنه.

برات آیت الکرسی خوندم،ان شاالله خدا خودش به دلت نظر میکنه.😍😍😍😍😍😍😍

الهييييي امينننن عزيزم☺️☺️☺️☺️☺️فقط استرس نداشته باش گلم.بسپار ب خداي بزرگمون...انشالله كه مثبتييييي

انشاءالله به امید خدا و خیره میشم به دستان مهربون خدا😢😢مرسی دوست مهربونم