2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
نه هایپر شدم فقط سفیده تخم مرغ آپز میخوردم

اووووه چقدر بعد سنت کمه زود جواب ميگيري مطمعنم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رویان چون شدیدا تخمدان هام بزرگ شده بودن انقدر که گونال زده بودم و آسیست شکمی شدم یعنی شکمم آب اورد

مگه داروهات چي بودن ؟ ميشه همه امپولات تعدادشو بگ اخه شرايط من کپ شماست

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
رویان چون شدیدا تخمدان هام بزرگ شده بودن انقدر که گونال زده بودم و آسیست شکمی شدم یعنی شکمم آب اورد

وایی چجوری طاقت اوردی یکسال و خیلی سخته

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آره عزیزم نزدیک ۶ پول پانکچر و فریز دادم حدود ۲۳۰۰ هم هزینه انتقال بلاست  دارو هم جدا

که اینطور چون شنیدم رویان هزینش ۴ملیونه هزینهدمیکروانجکشن یعنی با ابن سینا اینقدر تفاوت داره

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
وایی چجوری طاقت اوردی یکسال و خیلی سخته

واقعا يکسال خيلي سخته خيلي ي عمررررر هست

مگه داروهات چي بودن ؟ ميشه همه امپولات تعدادشو بگ اخه شرايط من کپ شماست

آمپولام خارجی بودن گونال ها روزی فکرونم ۲۵۰ سیسی میزدم نافم۱۰ تا زیر جلدی زدم ۳ تا هم برای آزادسازی تخمک 

💜🖤💜🖤💜🖤💜
خیلیییی من این ۲،۳ ماهم خیلی بود برام

چهار ماه من افتادم تو اين راه هروزم استرس کي روز انتقال پلنکچر ميرسه