2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بهار جون من یهو یکم دل درد گرفتم و خون دیدم استراحت کن به دکترتم بگو احتمالا شیافتو زیاد میکنه 

چقدر بود برا تو؟چند بار؟

من از دیشب هر بار میرم دستشویی چند قطره خونابه میاد😢😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام علیکم بلاخره من دیروز سرم آی وی آی جی زدم هرسرم 1میلیون و 112تومن تزریقشم توی بیمارستان نیکان ...

سلام عزیزم انشالله این دفعه همه چیز خوب پیش میره به امیدخدا

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
یعنی الان خدا رو شکر دیگه خون ندیدی؟

نه خون تازه فعلا ندیدم قهوه ای شد ولی هست باز ،اصلا ببین چیز نگران کننده ای نیست استراحت کن اسپرین اگه داری دو روز نخور باور کن اثرش از انوکسا بیشتره به چشم دیدم ،من امپول پروژرسترونمم دارم احتمالا دکتر شما هم بده شیاف هم بکن هر ۱۲ ساعت اینجا بچه ها میگن مقعدی بزارین که واژن تحریک نشه 

چقدر بود برا تو؟چند بار؟ من از دیشب هر بار میرم دستشویی چند قطره خونابه میاد😢😢

منم دقیق عین تو چند قطره ریخت دستمالم قرمز شد ،نگران نباش منو سحر خوشو ،عروس کوچولو و سیمایی الان هممون لک و خون دیدیم فقط چاره اش استراحته

هزینه من تو ابن سینا هم همینقد بود دقیقا

یعنی خود ابن سینا ازشما صندوقش بابت مبکروانجکشن کامل 8 ملیون گرفت من اینجا نزدیک 8ملیون دادم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
انتقال بدم نمی خورم ولی الان که اشکالی نداره درسته؟

عزيزم برای انتقال باید حداقل از 3 ماه قبلش تغذیه رو رعایت کنی، فقط موقع انتقال فایده ای نداره، باید با آمادگی بدنی بری برای انتقال 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم اگهزود تر میگفتی بهت میگفتم دقیق کجا بری من دوباره بدون تشکیل پرونده دارم از یه نفر میگیرم ولی ...

مبگم دکتر به من گفت ۱۳ یا ۱۴ تا قرص خوردی بیا پیشم حالا که دیدم ۱۳ تا بخورم پنجشنبه میوفته دکترمم ۲شنبه و چهارشنبه مطبه 

حالا بنظرت ۱۲ تا خوردم‌برم که چهارشنبه میشه یا ۱۷ تا که دوشنبه 

البته همون موقع به دکتر گفتم اگه روزش نخورد به شما چی گفت اشکال نداره بلاخره ۱۵ یا ۱۶ که می خوره بیا

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
یعنی خود ابن سینا ازشما صندوقش بابت مبکروانجکشن کامل 8 ملیون گرفت من اینجا نزدیک 8ملیون دادم

آره عزیزم نزدیک ۶ پول پانکچر و فریز دادم حدود ۲۳۰۰ هم هزینه انتقال بلاست 

دارو هم جدا

عزيزم برای انتقال باید حداقل از 3 ماه قبلش تغذیه رو رعایت کنی، فقط موقع انتقال فایده ای نداره، باید ...

اخ منکه خوردم حالا از اللن نمی خورم چیا بخورم برای اینکه انتقالم خوب پیش بره اخرای نیمه اول بهمن فکنم انتقال بشه اگه مشکلی پیش نیاد

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اخ منکه خوردم حالا از اللن نمی خورم چیا بخورم برای اینکه انتقالم خوب پیش بره اخرای نیمه اول بهمن فکن ...

اشکالی نداره از الآن سفت و سخت رعایت کن، عزیزم باید بدونی طبع بدنت چیه و باتوجه به اون رعایت کنی، اگه طبعت سرده، گرمیجات رو زیاد کن و سردی رو خیلی کم کن، یا برعکس، ولی یه چیزی مثل کافئین، شیرینی، نوشابه، اینا چیزهایی هست که همه باید قبل انتقال حذف کنن، بنظر من طب سنتی تو رعایت رژیم خیلی کمک میکنه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏