2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046118 بازدید | 684499 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سری ویتامین نوشت و گفت برو سه ماه دیگه بیا ،منتها انقدر بی ادب بود من دیگه نرفتم پیشش ،پیشنهاد ای ...

چه ويتامين هايي؟ ممكنه محبت كني بگي؟

من هزينه ي ازمايش دادن مجدد رو ندارم متاسفانه براهمون نميتونم برم پيشش شنيدم قبول نميكنه آزمايشاي جاي ديگه رو

...
محیای مهربونم سلام دوستم الان عکس میگیرم میفرستم صب کن

مونا هيچ چي نميگم بهت چون ناراحت شدم و اصلا نميخوام درموردش حرف بزنم فقط از خدا ميخوام ايندفعه برات نگهشون داره 

...
😔😞 دکتر ایمنی برا دوستمم قندش بالا بوده گفته نخور به هیچ وجه بدتر از جای دیگه میزنه بیرون

بله متاسفانه این داروها عوارض خودشون هم دارن

برای مادر شدن ما چه کارایی ک نکردیم و چه داروهایی ک نخوردیم

چه ويتامين هايي؟ ممكنه محبت كني بگي؟ من هزينه ي ازمايش دادن مجدد رو ندارم متاسفانه براهمون نميتونم ...

عزیزم پارسال دادم ازمایشاتو گفت یا الوند برو یا ارژانتین،تا جایی که یادمه دوتا ویتامین بود ماکاویت اف و کیوتن ،عکس ماکاویتو گرفتم الان میفرستم برات و کیوتن هم گفت یه روز در میون بخور ،اینکه کدوم ایتما زیاد بود بهم نگفت 

مهم نیس عزیزم.من دفعه اول با گونال 4 تا تخمک داشتم دفعه دوم با fshچهارده تا تخمک داشتم.قیمتشم نصف گ ...

فقط دارو تغییر کرده بود

Fsh چه دارویی هست؟

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون