2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان دو روزه بچم خیلی تکون نمیخوره . ترشحات چجوری بشه تا چ میزان زیاده و خطرناک . ی وقت کیسه ...

عزیزم حتما برو دکتر خیالت راحت بشه 

منم تا حالا این جور شده ولی چون میدونم ترشحاتم به خاطر سرکلاژ هست و حالت نشت نداره، خودم دکتر نرفتم

اما شما حتما حتما برو، خیالت راحت باشه

عزیزم ببخشید این سوالو میپرسم شرمنده،،یعنی اگه استیاق بهنزدیکی نداشته باشه مشکل داره منظورم از تحرک ...

نه ربطي نداره به صورت مستقيم.. به خصوص شكل وتحرك ...

ميل جنسي كم معمولا با تكمبود تستسترون يا بالا بودن پرولاكتين مربوطه كه اگر اينا بالا برن رو وضع اسپرم تاثير ميزاره 

ميدونم افزايش ميل جنسي باعث افزايش حجم اسپرم ميشه اما برعكسش نميدونم صحت داره يا نه

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی من که میخام ماه دیگه برم انتقال دارچین وزنجفیل نخورم الان؟اخردی ماه میشه که برم

اگر الان داروی شیمیایی نداری و طبعت هم میدونی سرده، نه اشکال نداره 

ولی اگر صرفا چون شنیدی خوبه، و طبعت رو نمیدونی نخور

میگم که مولتی ویتامین ها رو که میگن با صبحونه یا همراه با غذا باشه آخه چای که مانع جذب آهن یا اسید ف ...

خوب همراه با ناهار مصرف کن، موردی نداره

آهن هم من شب میخورم ترجیحا معده خالی همراه با پرتقال نهایتا

عزیزم ببخشید این سوالو میپرسم شرمنده،،یعنی اگه استیاق بهنزدیکی نداشته باشه مشکل داره منظورم از تحرک ...

فکر نمی کنم ارتباطی به هم داشته باشن چون معذرت میخوام شوهر من میل جنسیش وحشتناک زیاده ولی آزواسپرمه 

دوستان کمکم کنید امروز رفتم سونوهردوتخمدان کیست آندرومتیوز و۳تا میومیو داخل رحم گفتند باید جراحی باز بشه کسی تجربه ای داره بعدم باردار میشم؟ دوبار انتقال منفی داشتم به نظرتون راهی نیست که با داروی گیاهی مشکلم حل بشه

همینکه همیشه حتی تو تعطیلات رسمی بازن خیلی خوبه چون دکتر من بیشتر اوقات حتی غیر تعطیل ممکنه یدفعه نب ...

عزیزم منم رویان بودم ولی دکترم به خاطر کیست 4 سانتی آندومتریوما خودش تمام سونو های منو انجام داد، عین مطب شخصی، و خودش همیشه وقت میذاره برام

اما قبلا که iui میکردم هم با وجود کار تیمی راضی بودم، یا برای سیکل انتقال بعضی روزا دکترم ماموریت بود، تیمی میشد کار مشکلی نداشتم

حالا این وسط  گاهی بد قلقی منشی یا ماما یا معطل شدن اصلا برام مهم نبود، میدونستم هر جایی که مزایا و معایبی داره، به تیم جنین شناسی هم اطمینان کامل داشتم

اما شما خودت باید بسنجی، شاید اومدی اصلا از هیچی خوشت نیومد، شاید هم بر عکس

نمیدونم دقیق توضیح نمیدن که مشکل چیه.وقتی مورفو همیشه صفر هست وباوجود بیوپسی باز هم اسپرم این مشکل ر ...

عزیزم حتما یه بار دیگه بعد از این داروها آز اسپرم ساده بدن

اگر چند تا اسپرم خوب هم پیدا بشه کافیه

ببین خیلی برام سخته دارم اینو مینویسم

ولی اگر همیشه صفر مطلق باشه مورفولوژی، بهتره سراغ گزینه های دیگه برید، فقط حتما ببین چرا زودتر نفهمیدن

[QUOTE=117316169]چه می دونم پس چرا مارو حامله نکرد😶 😬[/QUOT

عزیز دلم گونال که رو بارداری تاثیر نداره.رو تخمک ها و رشد شون تاثیر داره.هر چند ممکنه تخمدان بعضی ها به این دارو واکنش مناسبی نشون نده.کلا چند تا تخمک داشنی

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
نه ربطي نداره به صورت مستقيم.. به خصوص شكل وتحرك ... ميل جنسي كم معمولا با تكمبود تستسترون يا بالا ...

ممنون عزیزم،ازمایش پرولاکتین رو میدونم چیه ولی این تستسترون رو نمیدونم اگه همینجوری بدون اینکه دکتر واسش بنویسه بره ازمایشگاه واسش انجام میدن یانه؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏