2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
ای بابا نمیشه بگی دور از جون زبونم لال انفولانزا گرفتی نمیتونی بری؟ 🙈

تو فکر همینم نمیدونم برمم کلی ادم فضول اونجا هست پره ینی اونجوری اگه بفهمنن اگه اتفاقی ام بیفته حرف در میارن اگر برم نمیتونم عادی رفتار نکنم فقط بشینم فلان 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت مطلق بخابی؟

کاش میشد بپیچونی چون یکاری میگن بکنی دیگه نمی تونی بگی نه کهههه 

با شوهرت همفکری کن ببین چیکار کنین 

مثلا انچنان دور از جونت کمرت اسپاسم شده که خودتم نمی دونی علتشو دستشوییم نمی ت نی بری یکم غلیظش کنی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من مادربزذگم حالش بده بنده خدا از روز انتقال من رفت کما فعلا با دستگاه زندست ولی گفتم زبونم لال چ ...

حالا شانس ما ببین تو زنده بودنش که خیری نرسید اینم از مردنش که اینجوری دقیق باید بشه

عزیزم 🙈🤣

جالبش اینه خواهر شوهرم یه ماهه شایعه کرده من حاملم الانم اینجوری بشه مطمن میشن بعدم میگن تموم شد رفت اینم ،اگه این دفه نشه دیگه میزارم از ایران میرم ترکیه زندگی میکنم حوصله ایرانو ندارم

جالبش اینه خواهر شوهرم یه ماهه شایعه کرده من حاملم الانم اینجوری بشه مطمن میشن بعدم میگن تموم شد رفت ...

عزیزم

بهش فکر نکن

اولا که مطمانن میشه و نی نی های گل رو بغلت میگیری

حالا چرا شایعه کردن؟

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عزیزم بهش فکر نکن اولا که مطمانن میشه و نی نی های گل رو بغلت میگیری حالا چرا شایعه کردن؟

چشمشون به منه مه حامله شم فکر کردن از اول روهم خوابیدیم سقط اولمو به لطف شوهرم فهمیدن و دهن لقی مادر شوهر که تمامشون رو خبر کرد خواهر شوهرم قفلی میزنه هر چند وقت یکبار رو من میگه این حامله اس اشببه زنای حامله اس دفه قبل سقط اولم فهمیدن به همه گفته قیافش شبیه سقط کرده ها بوده فکر کن😔

چشمشون به منه مه حامله شم فکر کردن از اول روهم خوابیدیم سقط اولمو به لطف شوهرم فهمیدن و دهن لقی مادر ...

واااا این دیگه از کجاشون دراوردن 

خدایا کاش یاد بگیریم انقدر کلمون تو زندگی کسی نباشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
میخورم ولی بازم خوب نمیشه ولی اصلا زور نمیزنم میبینم نمیاد بیخیال میشم. فقط شکمم مث طبل سفت شده.

عزیزم فقط روغن زیتون بخور من ظهر ی ق خوردم ساعت پنج و شش شکمم کار کرد ،زینبی جون بهم گفت ،من تا حالا روغن زیتون نخورده بودم😲😲😲