2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

دوستان اگه کسی میدونه من رو راهنمایی کنه دکتر گفته هفته ۳۴  اسپرین رو قطع کنم 

من امروز ۳۴ هفته هستم 

حالا نمسدونم ۳۴ هفته و چند روز باید قطع کنم یا همین اولین روزش ؟؟؟؟😬😬

انوکساپارین چی شما کی قطع کردین ؟؟؟؟

کاشکی اونایی که زایمان کردن بیان بگن 😥😥

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینب جان من فکر کنم سرما خوردم برا عفونت ادراریم دکتر سفکسیم ۵۰۰ داده هر ۶ساعت میخورم ۳روزه اون تاثی ...

من سرماخوردیگم حیلی شدید  بود اموکسی ۵۰۰ هم خوبم نکرد 

چون عفونت ادرار داشتم دکتر سفالکسین داد خیلی بهتر اثر کرد 

میتونی به دکتر بگی اگه صلاح بدونه اونو بده 

دوستان اگه کسی میدونه من رو راهنمایی کنه دکتر گفته هفته ۳۴  اسپرین رو قطع کنم  من امروز ۳ ...

عزیزجان من آسپرینو 24هفتگی قطع کردم اول 24هفته یهویی هم نباید قطع کنی یک روز در میانش کن تا یک هفته بعد قطع کن...آنوکسا رو من نداشتم در جریان نیستم

عزیزجان من آسپرینو 24هفتگی قطع کردم اول 24هفته یهویی هم نباید قطع کنی یک روز در میانش کن تا یک هفته ...

اها ممنون گلم 

عزیزجان من آسپرینو 24هفتگی قطع کردم اول 24هفته یهویی هم نباید قطع کنی یک روز در میانش کن تا یک هفته ...

تاریخ زایمان کی بهت دادن ♥️♥️

دوستم روز یازدهم زوده برای ازمایش.حداقل باید 14م آزمایش بدی

رفتم خواهر دیگه خیلی درد پا و کمر و شکم و لگن و همه چیز داشتم که گفتم برم بببینم اوضاع چطوره دیدم هیچ خبری نیست مطب هم رفتم گفت دیگه منفیه 

میشنوی عزیزم.میشنوی.صدای قلب که هیچی،۹ ماه دیگه صدای جیغ و گریه و غرولندهاشونم میشنوی

فداتشم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
ای جان عزیزمبسلامتی مییازکه پس نزدیک به هم هستیم  منم امروز طبق حساب خودم ۶هفته شدم گفتن کی‌ ...

۲هفته دیگه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو