2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما امروز روز ۳ انتقالمه یکم زیر دلم یه مدلیه،یعنی یه جوریه و انگار سفت شده و سنگین ،راه می ...

خیلی هم علایم خوبیه..انشاءالله مامان شدی علایما بخاطر چسبیدن جنینات به دلت .. منم روز ششم انتقالمه ولی هیچ علایمی ندارم..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
توکل بخدا.ان شالله برا شماهم مثبت بشه فقط استامینوفن ساده میخورم.فعلا دوروزه ک انتقال دادم

ممنون گلم، ان شاءالله، تو هم با دکترت مشورت کن اوه میشهذکه شربتی چیزی بخوری. ایشالا که زودتر خوب بشی، و ایشالا این دورانو بخوبی و خوشی بگذرونی و مامان بشی

یعنی تا حالا نرفتی دکتر بگی من پریود نمیشم  قرص یا آمپول بهت بده ؟؟

رفتم دارو هم داد اما نگرفتم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
شادن جان از اول آذر که شروع کردم خوندن خیلی منتظر بودم ببینم جواب آز شما چی میشه ۱۵۰ صفحه خوندم ام ...

بله عزیزم من ماه قبل برای سومین بار منفی شدم الان دوباره دارم وارد سیکل انتقال میشم از شنبه باید سینافکت بزنم

اینم بگما فعلا انگار مشکل از جنینامه با اینکه هشت سلولی a هستن اما وقتی ادامه ی رشدشون میدن که بلاست بشن نمیشن

امیدوارم خودت طبیعی باردار بشی بدون دردسر❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بله عزیزم من ماه قبل برای سومین بار منفی شدم الان دوباره دارم وارد سیکل انتقال میشم از شنبه باید سین ...

ان شاالله تا قبل عید باردار میشی بحق شش ماهه امیرالمومنین

چه دعای خوبی کردی برام. ممنونم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
عزیزم من هر بار زیاد میخوابیدم اما اینبار بعد ۲۰ دقه پاشدم دسشویی هم رفتم و بعدشم مهمونی رفتم و اینا ...

دقیقا همینه 👌👌👌👌

منتهی تعجب می‌کنم از یه سری مراکز، آخه استفاده از ویلچر و یه بند خوابیدن خلاف واقعیت هست، اونا باید آگاهی بدن به امثال ما نه اینکه یه باور غلط رو صحه بذارن و با پیاز داغ زیاد ترویج کنن

البته باز تاکید می‌کنم الان که هوا آلوده هست اصلا اصلا پیاده روی توصیه نمیشه، ولی دائم خوابیدن هم خیلی خطرناکه