2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله هفت هشت روز دیگه معجزه خدا رو ببینی😍😍 منم تا روز دوازدهم هیچ علائمی نداشتم.راستش الانم ن ...

انشاءالله سحر جون خدا از دهنت بشنوه چون دونفرهستین خدا زودتر دعاتون قبول میکنه..سحر از اکثر دخترا پرسیدم از شما هم بپرسم یعنی حالت پریودی و تیر کشیدن زیر دل واقعا نداشتی بعد انتقال؟؟

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
نه گلم چرا بدخیم!!!!  منظور از تومور مارکر اینه که شاید لازم به عمل مجدد باشه  عزیزم به ...

آزمایش ایمنی همونcd ها رو میگی؟دکترم خودش برام نوشت گفت ایمنی بدنت از نرمال بیشتره برا همین هر بار که انتقال میده برام قرص پرودنیزولون مینویسه،نمیدونم بخدا عین مرغ پرکنده ام خودمو به هر جایی میزنم که جواب بگیرم ولی نمیدونم مصلحت خدا چیه؟

راستی شما میدونی هچینگ چی هستش؟من اینجا شنیدم ولی کسی بهم توضیح نداد

ببخشید این همه مزاحمت میشم انشالله خدا حاجت روات کنه

خدایا خودت نگهدار فرزند کوچکم باش..برا سلامتیه خانواده ام یه صلوات مهمونم کنین.

من اینماه فقط کلومفین خوردم بدون آمپول آزادسازی دورزه پریودم عقب افتاده.تخمدان راستم دردمیکنه میزنه به پام.ممکنه چون کلومفین بدون آمپول بود کیست شده باشه فولیهام؟

زینبی-بابا@

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
نه والا فقط روز ازمایش حالت پریودی اونم کم هیچی نداشتم اصلا به علایم توجه نکن

قربونت برم امیدوارم کردی ..انشاءالله سالم بگیری بغلت شیرش بدی نی نی قشنگتو

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
آزمایش ایمنی همونcd ها رو میگی؟دکترم خودش برام نوشت گفت ایمنی بدنت از نرمال بیشتره برا همین هر بار ک ...

عزیزم مراحمی، هر سوالی داری بپرس

گلم متخصص ایمنی برو حتما حتما شک نکن

درسته ناراحتی ولی به خودت مسلط باش و بهترین کار رو انجام بده، عزیزم چون مسائل ایمونولوژیک خیلی خیلی پیچیده هستن بذار اون بگه پرد بخوری یا سرم ivig.بزنی،به نظرم در حیطه تخصص زنان نیست

در مورد آندومتریوز منم اصلا موافق عمل نیستم، ولی برای بررسی چون ضرر. نداره میگم حتما بررسی مجدد بکن، با ایشالا ماشالا نرو جلو

بعد از تمام اینها توکل به خدا انتقال بده

هچینگ یعنی با لیزر یا مواد شیمیایی خاص(الان فقط لیزری هست) روی پوسته جنین (زیگوت) یه خراش کوچیک میندازن، تا جنین بهتر بتونه از پوسته خودش خارج بشه و لانه گزینی کنه

هچینگ برای شما امتحانش اصلا ضرر نداره 

در مورد prp هم بپرس

انشاءالله سحر جون خدا از دهنت بشنوه چون دونفرهستین خدا زودتر دعاتون قبول میکنه..سحر از اکثر دخترا پر ...

قربونت عزیزم😍

من روز دوازدهم یه بی احتیاطی کردم شبش موقع خواب یه درد شدید پریودی داشتم به سختی تونستم بخوابم..که صبحش به ماما اطلاع دادم گفت برو تست بده..بعدشم که جواب تست رو بهش دادم گفت اگه خیلی دردت زیاده روزی دو شیاف بزن که خداروشکر من دیگه اون درده نیومد سراغم

الان مدام استراحت میکنم و کارای خیلی ساده و سبک انجام میدم..شاید بازم بی احتیاطی کنم اونجوری بشم

چی میگی تو😤😤😤😤
خانمی سوالت کجاست؟ 😉😉😉😉 برام ریپلای کن

سلام

سوالی نداشتم زینبی جان

عروس کوچولو خون دیده بودن ترسیده بود بنده خدا

شما رو صدا کردم که بهش بگید چکار کنه😄

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم