2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
امروز روزده ششم نه راستش هیچ علایمی ندارم 😔😔البته روز اول تا روز چهارم ترشحات قهوه ای داشتم که الا ...

عزیزدلم داشتی میرفتی انتقال واست آیت الکرسی خوندم بازم واست دعا میکنم حتما مثبت میشی لک هم واسه این بود که جنین داشت بهت می چسبید منم فردا انتقال دارم ایشالله با جواب مثبتت منو هم به مثبت شدن امیدوار میکنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=116820213] سلام عزیزم  نه بخدا نمیدونم  مگه همچین تاپیکی هست؟؟؟  سلام قربونت. ...

عزیزم من فکر کردم گروه تلگرام یا واتساب رو میگی ک برام جای سوال بود 

من دیده بودم ک تو نی نی سایت گروه بیماران طرازی هست اونو گفتم 

چرا با مطب تماس نمیگیری خیالت راحت بشه

اینجوری خیلی بهتره

من هم رويان رفتم هم ابن سينا، البته هنوز تو هيچ كدوم كاري نكردم كه نظر بدم فقط رفتم براي بررسي، هنوز ...

ممنون محیا جون ازتوضیح کاملت انشأالله که هرکدوم برات بهتره همونجا بری من موندم بین اینا دوتا ولی یه سوال دارم مشاوره اول باید حتما با شوهرم برم؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مثبته عزیزم جذبش کن منم هیییچ علایمی نداشتم مثبت شد

عزیزم یعنی واقعا هیچ علایمی نداشتی؟؟تیر کشیدن یا حالت پریودی هیچی نداشتی؟؟

انشاءالله خدا از دهنت بشنوه🙏🙏

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
دوستان سلام من ازخواب پاشدم اصلا تهوع نداشتم میگم نکنه اتفاقی افتاده چون دیروز داشتم بعدشم الان &nbs ...

عزیزم نگران نباش تو هفته های اول اونقد فوکوس میکنیم رو علایم اینجوری میشه

عزیزدلم داشتی میرفتی انتقال واست آیت الکرسی خوندم بازم واست دعا میکنم حتما مثبت میشی لک هم واسه این ...

قربونت برم عزیزم ..انشاءالله با دعاهایی که در حق هم می‌کنیم خدا خودش به هممون نظر کنه ..مرسی از اینکه به یادمی و برام دعا میکنی..انشاءالله شما هم مثبت میشی عزیزم منم برای شما دعا میکنم دوهفته بعد جواب آزمایشتون مثبت بشه آبجی

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

سلام دوستان شما که تجربه دارید کمکم کنیدمن ۲بار انتقال منفی داشتم ،مشکل هم‌ازشوهرم ولی‌قبل پانکچر اصلا نگفتند آزمایش دی اف آی وتانل  اسپرم بدید.حالا میترسم دوباره انتقال بدم منفی بشه شوهرم هم دیگه نمیره آزمایش بده ۷تاجنین فریز دارم که مال ۳سال پیش به نظرتون چیکار کنم البته خودم حتما آزمایش های ایمنی انعقادی رامیدم برام دعا کنید

عزیزم یعنی واقعا هیچ علایمی نداشتی؟؟تیر کشیدن یا حالت پریودی هیچی نداشتی؟؟ انشاءالله خدا از دهنت بش ...

تا الان شما واسه همه آیت الکرسی خوندید گلم الان منم براتون آیت الکرسی خوندم انشأالله که انتقالتون مثبت باشه

سلام منم ابن سینا پانکچر شدم  پیش کدوم دکتری شما؟

من فعلا شمالم تصمیم دارم بیام تهران حالا یا ابن سینا یا رویان شنیدم رویان هزینه میکروانجکشنو 4 ملیون می گیره می خوام بدونم ابن سینا چقدر می گیره ؟

من فعلا شمالم تصمیم دارم بیام تهران حالا یا ابن سینا یا رویان شنیدم رویان هزینه میکروانجکشنو 4 ملیون ...

تا الان همه هزینه های ما شده ۱۶ تومن خزینه انتقالم فک کنم ۳تومن باشه حالا یکم پایین و بالا رو نمی دونم 

البته ما اصلا دفترچه بیمه نداریم

دکترم ذنوبی خیلی دوسش دارم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود