2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
عزیزم نه اینطورام نیست....  ما حرکمون رو میکنیم دیگه برکتش با خداشت....  پس تو تلاشتو بک ...

آره خب نمیشه دست رو دست گذاشت تلاشمونو می کنیم باتوکل به خدا 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مرسی عزیزم همش نگرانم میگم واسه ۵هفته و ۴روز خیلی زوده البته اگه ارثی باشه مادرم و خواهرم انقدر بد ...

عزیزم مامان من تقریبا ویار نداشته.... 

منم از هفته 5 شروع شد ولی زودم تموم شد یعنی برای من 5 تا 8 بود سر و ته ویارم.... 

حتی سر پسرم که اصلا منتظر نبودم باردار باشم همین تهوع منو به شک انداخت.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشیدازسه تافقط یکیش گرفت؟میشه بپرسم مشکلتون چی بود؟که براتون هچینگ کردن.من میخام پیشنهابدم سه تابز ...

بله یکیش گرفت

اندومتریوز داشتم عزیزم هچینگم خود دکترم پیشنهاد دادن

خدا جونم شکرت...
من خیلی ضعیفم تنهاراهم اینه تا جایی که میشه رفت وامدنمیکنم

اینم یه راهه عزیزم.... 

خلاصه هر کاری میکنی برا آرامشت بکن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها منم ۷ساله ازدواج کردم حالا نمیدونم شما چند ساله ولی خوب‌واقعیتشم خیلی سالم نیست مثلا بگم دن ...

بازم لااقل اونا خوبن دیگه حالتو نمیگیرن.... 

بیخیال حرف بقیه باشیم میدونم سخته ولی بخواییم حساسیت نشون بدیم همش زجر میکشیم.... 

عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔  تا الان چه مشکلاتی داشتین و بررسی هاتون چیا بودن؟

کیست آندومتریوز دارم،فیبروم خیلی کوچیک دارم،و اینکه یکی از لوله هام بسته ست

نمیدونم با این شرایطم امکان بارداری هست یا نه؟

خدایا خودت نگهدار فرزند کوچکم باش..برا سلامتیه خانواده ام یه صلوات مهمونم کنین.
کیست آندومتریوز دارم،فیبروم خیلی کوچیک دارم،و اینکه یکی از لوله هام بسته ست نمیدونم با این شرایطم ا ...

خدا بخواد نشد نداریم.... 

بخدا اینقدر از این شاخه به اون شاخه پریدم دیگه خسته ام،وضعیت روحیم داغون شده

یه کم به روح و روان و جسمت استراحت بده.... 

یه مسافرت کوچولو برین دو نفره.... 

مام قبل آخرین میکرو مسافرت کوچولو شارژمون کرد.... 

من ک انتقال دادم میتونم اینو استفاده کنم؟

عزیزم داروی سیفبه من تو بارداری داشتم.... 

یعنی دکترای دیگه به خاطر ذات‌الریه و سرفه ها و خلطم دیفین هیدرامین دادن.... 

حتی بیمارستان زنان زایمان اورژانسشم که رفتم دیفین داد ولی دکترم بعدا گفت بهتره به جاش پروسپان بخوری بهتره.... 

برا بچه هام تجویز میشه....