2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046118 بازدید | 684499 پست
سلام آنا جون ‌  خوبی عزیزم. گل های نازت خوبن.؟ عزیز شمام آنوکساپارین داشتین توی دوتا بارداریت ...

عزیزم فدات،شکر خوبیم. 

بله سر هر دو داشتم.... 

خیلی سخت نگیر..... 

به عوارض باشه استامینوفن هم عوارض داره.... 

اما خوب من ترجیح دادم بزنم چون بهتر از این بود دور آزمون تک تکمون بخوام تو بارداری سکته کنم یا آمبولی و.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها جون من الان پنج هفته و شش روزم هست خيلي احساس دل ضعفه و گرسنگي دارم البته كلا آدم پرخوري نيست ...

تهوع استفراغ نداری؟ منم مثل شمام اما فقط استفراغ میکنم هرچی میخورم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله تورک آنا.منم منتظر شدم و بعد از ظهر شروع شد.و برای فردا از رویان وقت گرفتم.تورک آنا من سال پیش س ...

عزیزم هاش ام جی چی زدی؟ 

خوب شاید سیکل با سینافکت برات خوب نبوده.... 

بدن منم به سیکل با سینافکت اصلا جواب نداد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گوزلیم منده هچ علایمیم یوخیدی اصلا بیخیال اولموشتوم ب حدی که گاچیردیم اصلا رعایت المدیم ۱۴گون انتقال ...

آخی سیما سن دییردین حالت پریودی و سینه درد واروندی منده هستاد یوخ فقط بیر آز قهوه ای ترشحات ..جانیمسان سن دعا اله حامله سن الله سوزو اشیدر..ختم نادعلی واریم الله توکل..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
این مرکز دولتیه ؟ دکتراش خوبه ؟

تعرفه هاش دولتیه 

دکتراش تو تبریز جزو بهترین ها هستن 

اما نمی دونم شما شهرتون کجاس

نزدیکی شهر خیلی مهمه 

هزینه رفت و امد الان واقعا زیاده

تو خود همین گروه بعضی ها از این مرکز نتیجه گرفتن بعضی ها نه

چشم آنا جون    

چشات بی بلا عزیزم.... 

آخی سیما سن دییردین حالت پریودی و سینه درد واروندی منده هستاد یوخ فقط بیر آز قهوه ای ترشحات ..جانیمس ...

من فقط ۱۱گون انتقالیمدن گشتی علایم پریودیم واریدی پس ددیم اولاجام حتی نواربهداشتی گویدوم اما اولمادیم سینه لریم ده سورادان آغریدی من دعا الیرم انشالله امام رضانین حرمتینه آلله سنی مامان السین

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
خانمی سوالت رو ریپلای کن گلم نتونستم پیداش کنم 😉😉😉

چشم فدات...

میگم من الان 7روزه که عقب انداختم حالت پریودی هم اصلا ندارم با اینکه تخمکام pcoبودن اما ماه به ماه پریود شدم الان فقط ترشح به رنگ آبکی چسبناک ازم خارج میشه..به نظرت امکان داره که pco بودن تخمکام عود کرده باشه..؟؟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
تخمک کشی شدم الان میخام انتقال بدم.. دوشنبه انتقالمه هفته آینده..

آهان یعنی فرش انتقال میدی.... 

نگفتن شرایطت چطوره؟ 

یعنی هایپر شدی یا نه من خیلی متوجه نشدم.... 

چون مدتی نیستم همه پستهارم نخوندم.... 

دقیقا  من حتی با همسرم و پدر مادرم فعلا دست رو بوسی نمی کنم یادمه شما هم بارداری دوم خیلی سر ...

حالا یه چیزی تو پی وی میگم..... 

آخرش بود دیگه..... 

ممنونم عزیزم ازت ب خاطر حرفات .تلفنی وقت میدن یاحضوریه ؟

خواهش میکنم .تلفنی هم وقت میدن .اینم @  avicennaclinicکانال تلگرام .انشالله هر چه زودتر به خاسته قلبیت  برسی.موفق باشی

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن