2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
گلم همون که ابن سینا گفته عمل کن، بی بی چک زدی؟  منم پریود نشدم رفتم تو سونو چک کرد ولی گفت بد ...

اره بی بی زدم منفی بود تا چهارشنبه صبر می کنم نشدم میرم دکترم که سونو کنه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
جنین اهدایی هم داره قم ؟راستی چراتهران نرفتید ؟

اره توکانالش میزارن

تعریف قم رو شنیدم بعدش فکرکردم هزینه ها نصف میشه که دیدم نه....ولی دیگه ادامه دادم 

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😁😁کاربر قدیمیم شاید بخاطر اینه

شاید🤭

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
نیمه خصوصیه فکرکنم یه بدی که داره تامین اجتماعی رو قبول نمیکنه قزوین ازمایش بدی جهادنصف میشه ولی ق ...

ازمایشاتت چقدشد ؟همون روزهمه رومیگیرن ؟؟شوهرمم بایدازمایش بده ؟

ازمایشاتت چقدشد ؟همون روزهمه رومیگیرن ؟؟شوهرمم بایدازمایش بده ؟

۴۰۰وخرده ی شد

ولی ناشتا نبودم ناشتایی رو قزوین دادم۲۸تومن شد

اره اره شوهرتم مینویسن براش هم اسپرم هم خون

اسپرم۲۲تومن شد....خون ۹۷تومن

همون جهادقزوین دادی ؟؟الان ج ازمایشات اومده ؟

۴۰۰وخرده ی رو قم دادم و شوهرمم اونجاداد

یدونه ازمایشمو قزوین دادم فقط

اره فقط ناشتایی که قزوین دادم مونده نشون ندادم گفتن پریودشدی بیا

ازهزینه های جنین اهداییش خبرنداری ؟؟

نه خانمی نمیدونم

منم اول راهم تازه میرم اونجا

ان شاءالله همگیمون بزودی نتیجه میگیریم

بچه ها من روزی که ازمایش باردارب دادم ازمایش تیروییدمم تکرار کردم تیروییدم از ۳شده ۵.۸ و anti tpo از ...

عزیزم منم همینطور بود. ۲ بود فکر کنم یا ۲.۲ .

بعدیش شد ۴ ، 

رفتم سونو گفت دوتان.احتمالا بخاطر اون زیاد مصرف کردن، بعدش نوبت دکتر غدد داشتم، گفت ۵ش و جمعه یکی و نصفی بخور.

بعد شد ۱.۱

بعد شد ۰.۶ 

این هفته دادم ۰.۳

ک قرارشد باز روزی یکی فقط بخورم باز آز بدم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
زنگ زدم دنا. گفت دو روزه حاضره. من میخوام اگه خدا بخواد از فردا از شهر خارج شم، دارم خفه میشم. چند ه ...

منم از تهران فرار میکنم، فقط برای وقت دکتر و اینجور کارها میام. دکتر من که گفته بود نمیخواد جواب رو بیاری مطب، برام توی ت.لگرام بفرست برام ولی آزمایشگاه گفت باید بیای حضوری بگیری دیگه منم مجبور شدم برم تهران جواب رو گرفتم و رفتم پیش دکترم... اینه که نمیدونم چقدر وقت هست.

انشاالله که همه چیز خوبه و  سالمه سالمه... 🥰

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...