2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
سلام دوستان یلداتون مبارک🌺🌺🌺 من فردا انتقالمه.از امروز صبح از شانس خوشگلم تب و لرز داشتم گلوم هم ...

سلام گلم، ممنون، وای ایشالا که چیزی نباشه، منم امروز حس کردم گلو درد دارم،خیلی ترس دارم، 5 شنبه انتقال میدن، یعنی سوزش گلو دارم. خیلی مایعات بخور، چیزای گرم بخور، با دکترت مشورت کن، ببین باید چیمار کنی

سلام گلم، ممنون، وای ایشالا که چیزی نباشه، منم امروز حس کردم گلو درد دارم،خیلی ترس دارم، 5 شنبه انتق ...

مرسی عزیزم.اینم از شانس منه.تو این مدت حواسم بود انتقال دارم سعی کردم مراقب خودم باشم اما این شد نتیجه ش

شما تا پنج شنبه چندروز زمان داری سعی کن حالت بهتر بشه انشالله چیزی نیست

اما من فردا انتقالمه. تب دارم😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب ديگه يني روز ١٥ انتقال مثبت شدي كه ميگي حددود ٢٥٠ بوده بعد ١٥ روز بعدش رفتي كه ميشه ٣٠ انتقال ديگ ...

نه همون ۲۰روز بعد روز ۱۴ انتقالت حساب کن برو عزیزم یعنی از روز انتقالت ۳۵ روز برو انشالله صد در صد نشون میده💚💚💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستان من یه سوال دارم می دونم ربطی به موضوع تاپیک نداره ولی شما چون زیاد رفتید دکتر زنان استادید. م ...

کپسول ژنوفیلوس خیلی عالی واژینال هست

دکتر به من داد گفت تا چندماه دیگه عفونت نمیاد سراغت 

شو رت نخی بپوش 

شورتات حتما آفتاب بخوره  اتو بزن شورتات رو 

محصولات لبنی پروبیوتیک بخور 

اگه راحتی دامن بپوش بدون شورت و شلوار 

دستشویی عمومی نرو 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
زینب جون درد شکمی دارم چندروزه عادیه ؟؟  انقباض نیست درده 😟😔😫  وقت دکترم هفته ایندست ...

کجای شکمت درد داری؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
زینب جون درد شکمی دارم چندروزه عادیه ؟؟  انقباض نیست درده 😟😔😫  وقت دکترم هفته ایندست ...

چند هفتته؟

مطمینی انقباض نیست؟

دوستان من یه سوال دارم می دونم ربطی به موضوع تاپیک نداره ولی شما چون زیاد رفتید دکتر زنان استادید. م ...

عزیزم همین استرس باعث و بانیشه 

ببین خودتو ببند ب عسل 

چ خوردنش چ واژینال 

بعدا منو دعا میکنی 

منم دائم درحال مصرف داروی واژینال بودم

چقدرم بدم میاد از استفاد‌ه اون مدلی 

ولی مدتیه بجای قند از عسل استفاده میکنم 

یا آب و آبلیمو و عسل 

خلاصه در روز چندبار میخورم

ولی باید عسلت عسل خوب و مرغوب باشه نه اینا ک با آب و شکر درست میکنن 

سلام دوستان یه سوال داشتم

من دکترم تازه بهم گفته باید ای وی اف بشم بعد از ۳ بار ای یو ای ناموفق.یه سری ازمایشات هورمونی و انعقادی و ایمنی نوشته که دوم یا سوم پریودم باید برم بدم که اگه به موقع بشم تاریخش میشه ۱۶ دی و یه سونو هم ۸ تا ۱۱ سیکلم باید برم بدم که میشه ۲۳ دی.بعد ببرم پیش دکتر که نگاه کنه اگه خدایی نکرده مشکلی باشه دارو بده اگه نباشه هم ای وی اف کنم.به نظرتون اگه بخوام ای وی اف کنم حدوده چه تاریخی انتقالم میشه.تاریخ پریودم ۱۵ هرماه هست.حدس خودم ۳۰ بهمن میشه درسته؟ چه زمانی بعد از تخمکشی جنین را انتقال میدهند؟