2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046352 بازدید | 684509 پست
خواهش میکنم جانم برای منم ضعیف شد نت میگم یه عطاری هست طرفای منوری، من نرفتم ولی شنیدم فروشندش بلده ...

اره حتما یه سر برو ببینم چی میگه،،،والا عزیزم من قطره ویتاگنوس رو میخورم دماغمو میگیرم بعدش یه چیزی سرش میخوریم که بوش اذیتم نکنه تلخیش که دیگه بماند چقد بد،،،اینجوری نگو مطمئن باش خدا خودش میدونه داره چکار میکنه انشالله خدا دامنتو سبز میکنه،،تو اینجوری میگی پس من چی بگم که جنینام گریدشون b هستن،،راستی رفتم قم طب سنتی اونجا بهم گفتن از رو سنت ورنگ پوستت بخام بگم طبعت گرمه ولی از روی برج نمیدونم چی چی خخخ متوجه نشدم چی بود بگم طبعت سردوبلغمیه،،منم بهش گفت اخر نفهمیدم سردم یا گرم،گفت هرچی که میدونی حالتو خوب میکنه بخور،،واسه شوهرمم گفتم که خیلیییییی گرمی میخورهبدنش مثله اتیشه،گفت اون میخاد با خوردن گرمی اسپرمشو قوی کنه ولی نمیدونه داره به خودش اسیب میزنه وکلا اسپرمشو میسوزونه،،گفت بهش عرق شاهتره وکاسنی بده خوبه،،،خلاصه سرتو درد نیارم هرکی یه چیزی میگه😉😉

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
هر چی باشه،فقط سالم باشه 😍😍👃👃

عزیزم مبارکه بسلامتی بغلش کنی انشالله،،واسه ماهم دعا کن😍😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارک باشه بانو برای ماهم دعاکن😍🙏🏻❤ خداروشکر ازوقتی اومدم تاپیک همش مثبت میبینم اینو به فال ن ...

ممنون،حتما برا همه دوستای گلم دعا میکنم.

ان شاالله به زودی تک تک شما بیاین خبر مامان شدنتون رو بدین.😍😍😍😍😍😍😍

عزیزم🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔انشاللله مثبت باشه پسر باشه به سلامتی

نه خداروشکر منفی بود 

می دونی قضیه جنسیت یه طرف ولی برنامه ریزی و بقیش یکطرف 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره حتما یه سر برو ببینم چی میگه،،،والا عزیزم من قطره ویتاگنوس رو میخورم دماغمو میگیرم بعدش یه چیزی ...

قطرشم خوردم اونم نمیتونم فقط قرصش راحته😅

آخه میدونی ازینورم میگن رحم زیادی گرم باشه نمیذاره جنین لانه گزینی کنه آدم نمیدونی چیکار کنی واقعا

شمیم جان جنینای شما مورولاست خیلی خوبه عزیزم برای من سه روزن فعلا، بعدشم سابقه یه بار باردار شدنو داری من که هیچی اصلا😕

راستی کاسنی واقعا خوبه حتما به شوهرت بده من شوهرم میخورد تعدادشو خیییلی زیاد کرد کلا خنکی برای مردا بهتر جواب میده

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه خداروشکر منفی بود  می دونی قضیه جنسیت یه طرف ولی برنامه ریزی و بقیش یکطرف

مامان ماهک جان کلا بیخیال باش .این میدونه تو منتظرشی هی لج میکنه نمیاد.مثل من بیخیال باش بعد میبینی زودتر از موعد هم پریود میشی.

من الان ۹ روز زودتر از موعدم پریود شدم.دیشب رفتم سونو گفت اوضاع رحمت اوکیه.خدا کنه شنبه هم همه چی خوب باشه و داروها رو شروع کنن برام

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
قطرشم خوردم اونم نمیتونم فقط قرصش راحته😅 آخه میدونی ازینورم میگن رحم زیادی گرم باشه نمیذاره جنین ل ...

شادن‌جان شما بکدی قرص رویال ژلی خریدی؟ عکسش رو داری برام بفرستی؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
مامان ماهک جان کلا بیخیال باش .این میدونه تو منتظرشی هی لج میکنه نمیاد.مثل من بیخیال باش بعد میبینی ...

یه چیزی من ۲۱ باید میدم که هنوز نشدم 

بعد این پری باید قرص ال دی بخورم بنظرت اگه نشدم شنبه برم‌مطبش بگم این‌پری که میاد وارد سیکل بشم و دیگه قرص ال دی رو نخورم؟

عایا اینکار درسته؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود