2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ااا ینی اگه دو تا بود خیلی نباید میرفت بالا؟الان اگه هر ۴۸ ساعت بگیریم ینی تو ۴۸ ساعت ۴ برابر شده فک ...

عزیزم من یک قلو داشتم تو 48 ساعت بیشتر از 3 برابر شده بود

از اول هم یکی گرفته بود نه دو تا، واسه این میگم نمیشه گفت😉😉😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من یک قلو داشتم تو 48 ساعت بیشتر از 3 برابر شده بود از اول هم یکی گرفته بود نه دو تا، واسه ای ...

مگه این که ازمایش بعدی یهو خیلی بره بالا نه؟راست میگی دوست خودم دوقلو داشت زینب ولی تو ۴۸ ساعت بتاش یکو نیم برابر شد فقط بچه هاشم سالم

زینب جان دیروز دکترم بهم لتروزول داد و2تا آمپول hcg که باید روز 12پری بعد از سونو گرافی بزنمشون.. ...

عزیزم خیلی به ivf و اینا نیست

الان هم شرایط همسرت فرق کرده 

ولی  خیلیا بودن بعد از چند بار میکرو با iui + شدن 

چرا یکباره iui نکرد که احتمالش بیشتره؟ 

خب پس هنوز کلی وقت داری  نگران نباش عزیزم  تو ivf. نه تعداد فولی مهمه، نه تعداد جنین، نه ...

ممنونم. فک میکردم تعداد مهمه تو میکرو. یه سوال دیگه هم دارم گفت آندومتر ۱۰ سه خطی ! این خوبه؟

مگه این که ازمایش بعدی یهو خیلی بره بالا نه؟راست میگی دوست خودم دوقلو داشت زینب ولی تو ۴۸ ساعت بتاش ...

آره گلم گلم میگم که معلوم نیست 

با بتا 400 طرف دو قلو داشته سالم

بعد با بتا 2000، یک قلو دختر داره یکی از دوستام

حتی من فکر میکردم بتام بالاست دختره ولی پسر شد

کلا نمیشه نظر داد 

تو مقالات هم خیلی گشتم به چیزی نرسیدم

جز یه مطلب که ترجیح میدم نذارم

بچه ها سلام .

من تازه این تاپیک رو دیدم.

من ذخیره تخمدانم پایینه. پارسال با ای یو ای باردار شدم ولی سقط شد. امسال ۳ دفعه ای یو ای کردم منفی شد. دارم dhea و کیوتن ۱۰۰ میخورم. ک انشالله برم واسه ای وی اف.

کسی بوده با شرایط من با ای وی اف بار اول باردار شه؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم . خدایا کمک کن خوش قول باشم
ممنونم. فک میکردم تعداد مهمه تو میکرو. یه سوال دیگه هم دارم گفت آندومتر ۱۰ سه خطی ! این خوبه؟

عزیزم آندومتر هم دکترت باید بگه، مهم اینه برای روز انتقال هم همین جوری خوب بمونه 

اگر هم نموند جای نگرانی نیست، نهایت فریز انتقال میدی

آره گلم گلم میگم که معلوم نیست  با بتا 400 طرف دو قلو داشته سالم بعد با بتا 2000، یک قلو دختر ...

اره زینب جان راست میگی دوستم که بتاش یکو نیم برابر شد من دلم ریخت خودش استرس نگرفت گفت عالیه بچه هاشم دو تا دختر بودن اتفاقا