2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا ذهن من نگران اینه که چطور رستمی گفت نمیشه اصلا...اخه دکتر فوق العاده معروفی هست میکم نکنه چیزی ...

عزیزم حتی با آزواسپرمی انسدادی هم اینجا کلی مامان داشتیم، پس اون بنده خداها چی بگن

همسرتون فقط مشکلش همینdfi هست؟ بیماری ژنتیکی خدای نکرده ندارن؟ 

سلام دوستان هفته ۱۶ هستم از دیروز به پهلوی چپ میخوایم احساس پرش و اینکه یه چیزی تو پهلوم ریز ریز میپره دارم و ضربه های کم جون دارم نمیدونم حرکات جنین یا چیز دیگه است اولین حرکات جنین شما  چند هفته کجا ی شکم و چطوری بود

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
سلام خانمها من امروز روز هشتم انتقالم هست زیر شکمم سمت چپ گاهی نبض میزنه گاهی درد میکنه (البته جنین ...

سلام عزیزم، اصلا اصلا اصلا بی بی چک نذار

تمام اون علائم طبیعی هست

یه سندروم وجود داره به نام هفته دوم نا امیدی، برای همه کسایی که انتقال دادن تو هفته دوم بوجود میاد حالا برای یکی کمتر برای یکی بیشتر 

گلم نگران استراحتت اصلا نباش فقط گفتم که وسط روز یه جا برای دراز کشیدن 5 دقیقه ایی پیدا کن

تا وقتی لک و خون ندیدی اصلا نیاز به کم کردن فعالیت نیست تو این دوره

سيکل نچرال يعني چي عزيزم

عزیزم اصل سیکل یعنی بر طبق آهنگ بدن و تخمک گذاری و رشد طبیعی ضخامت رحم جلو میرن و هر زمان تخمک قرار بود آزاد بشه یا آزاد شد، بر اساس سن جنین انتقال میدن

مثلا جنین 3 روزه رو، سه روز بعد از تخمک گذاری انتقال میدن 

یا جنین 5 روزه رو، پنج روز بعد 

و برای افرادی انجام میشه که بدنشون از همه لحاظ اوکی باشه، یا حس کنن به داروها خوب جواب نمیده

اما گاهی تو این سیکل دارو هم بر حسب شرایط میدن، تو ایران که اغلب پروژسترون میدن 

اگر با کمترین دارو جواب + بشه خیلی شبیه بارداری طبیعی هست 

عزیزم اصل سیکل یعنی بر طبق آهنگ بدن و تخمک گذاری و رشد طبیعی ضخامت رحم جلو میرن و هر زمان تخمک قرار ...

زينب جون سلام

عزيزم من روز چهار انتقال جنينم،شياف واژينال كه ميذارم خيلي هم داخل ميكنم

ولي باز خيلي احساس ميكنم ازش بيرون ميزنه

اين طبيعيه؟

سلام عزيزم ببخشيد ي سوال داشتم بعد از انتقال چند روز بعد ميشه حمام کرد؟ چه چيزايي بايد رعايت کرد

عزیزم همون روز انتقال هم میشه حمام رفت، استخر نباید بری

تنها مراعاتی که باید انجام بدی، نزدیکی، بلند کردن اجسام سنگین 

غذا هم هر چی قبلا میخوردی بخور، فقط دمنوش زعفران و یک لیوان بزرگ آب زرشک و جگر ممنوعه

تا میتونی آب و میوه زیاد بخور و غذاهای مقوی