2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046462 بازدید | 684513 پست
عزیزم من مطمئنم شما هم الان نی نی ات تو دلت هست و با سمانه جون با هم مامان میشید. علائمتون هم مثه هم ...

خداکنه اما امروزم زدم باید پررنگ ترمیشد ولی باز هاله انداخت خداکمکم کنه اصلا نباید میرفتم سراغ بی بی چک

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. منم برای آی‌وی‌اف اومدم ایران. بنظرم بهتره برین مطب دکتر و دکتر شما رو به مرکزی که کار م ...

مرسی عزیزم

من یکبار انجام دادم خارج از ایران، نمی دونم مشکل از اونها بود یا ما

ولی فقط یک جنین درست شد. همه رو pgd میکنن، برای همین جنینها از بین رفتند و ۵ روزه نشدند...

ببخشید از سوالهای زیادم

دکتر شما زود وقت میداد؟ چقدر باید میموندین ایران تا همه کارهاتون انجام بشه؟

تعداد جنینهایی که تشکیل شد خوب بود؟  چند روزه انتقال میداد براتون

مرسی عزیزم ، انشالله نی نیتون به سلامت بدنیا بیاد 💗

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خدا حافظ خودت و هديه هاش باشه، درسته من از اون لياقتت ندارم ولي ب لياقت نيس كه به رحمت خداست دعا كن ...

بنظرم هرکس یه سرنوشتی داره، باید باهاش کنار بیاد، منم خیلی سختم بود اهدایی ولی به داشتن بچه می ارزید، پس شما هم سعی کن بپذیری و با انرژی بری دنبالش، از خدا میخوام بهترین ها رو برات رقم بزنه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
خدا روشکر عزیزم که باردار شدی، انشالله راحت و سلامت بدنیا میاد نی نی ❤️ ولی واقعا چی میشد بهت زودتر ...

نمیدونم عزیزم چه حکمتی تو این غم و غصه خوردن ما هست ولی شاید اینجوری قدر لطفی که خدا بهمون کرده رو بیشتر بدونیم، بالاخره اینم قسمت من بود، و منم راضی ام به رضای خدا 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
واقعا یعنی با خوردن ژل رویال باردار شدی بعد لز چند سال طبیعی باردار شدی

نه من اصلاً ژل رویال نخوردم، فکر کنم اشتباه گرفتید 

بعد از 2 سال و نیم باردار شدم 

خدا روشکر عزیزم که باردار شدی، انشالله راحت و سلامت بدنیا میاد نی نی ❤️ ولی واقعا چی میشد بهت زودتر ...

ور از جونت عزیزم، عوضش ما قدر بچه هامونو بیشتر میدونیم

ان شاالله شما هم طبیعی مامان میشی، تو این سیکل ها که میفتی احتمالش زیاد میشه

زينب جون و بقيه دوستان كممممك من نزديكاي صبح با يه حالت منقبض شدن رحم ببخشيد مثل ارگاسم از خواب بيد ...

عزیزم نترس 

لک و خون برای ما به خاطر دستکاری رحم با داروها طبیعیه

منم تا همین الان این حس ها رو دارم 

فقط زنگ بزن دکتر یا مرکزت آسپرين رو قطع می کنن و پروژسترون رو اضافه می کنن

از الان دیگه استراحتت رو بیشتر کن، مطلق نه ولی بیرون رفتن و اینا رو فعلا تا موقعیتت استیبل بشه انجام نده