2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046384 بازدید | 684511 پست
زینب جان فکر نمیکنم انتقال بلاست کمکی به افزایش درصد مثبت شدن بکنه در واقع اون جنینی که تونسته بلاست ...

تارا جان منم انقدر جدیدا دقت کردم و دیدم چقدر با جنین۳روزه مادر داشتیم یکیش خودم خداروشکر و خیلیای دیگه الان به همه میگم اصلا اصرار نکنین برای بلاست بزارین همون۳روزه انتقال بدن مگر اینکه از اول بلاست شده باشن و فریز منم میگم فرقی نداره رحم باید اماده باشه در درجه اول🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینب باورت میشه هیچ امیدی ندارم😔

چرا عزیزم اشتباه نکن انرژی منفی نده به نینیامون دلم روشن اینبار همه چیز انشالله عالیه و تا اخرش شادی و سلامت بعدا میخندی به الان پس از الان بخند عزیزم بزار نینیامون لذت ببرن اون تو🌷🌷🌷🌷😇😇😇

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
وای شما اینا رو تعریف میکنی من خ اعصابم خرد میشه ،ی وقت با تخمک یا اسپرم یا جنینای مریض این کار و نک ...

نه گلم دیگه این خیلی بعیده 

وقتی کارت فریز میدن و... 

تا خودت اجازه ندی کاری نمی کنن باهاشون 

سلام دوستان من برای تخمک اهدایی اقدام کردم ودیروز دونر عمل پانکچر داشت من چون از شهرستان میرم پیش دکترم تهران نشد برم مطبش میشه بگین آزمایش هایی ک باید قبل انتقال جنین انجام بدم همین آزمایش های قبل بارداری معمولی هست یا چیز اضافه تری باید انجام بدم ؟

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾
دوستان گل یکی از مامان های اینجا خیلی براش دعا کنین، نمیتونم اسمش رو بگم فقط حسابی التماس دعا داره، ...

نام نبر فقط چی شده عزیزم؟😑